lauantai 17. marraskuuta 2018

Pieni suuri laukku



Käytän tällä hetkellä ehdottomasti eniten todella pieniä laukkuja, sellaisia jotka vetävät sisäänsä vain ne tärkeimmät - puhelimen, pankkikortin, huulipunan ja avaimet. Pidemmän aikaa olin haaveillut jostain beigensävyisestä laukusta, jostain Chloén Fayeni kokoisesta (Célinen beige Trio on omaan käyttööni liian iso, se etsii uutta kotia ;). Keväällä aloin silmäillä Guccin Dionysus -laukkua siinä kaikkein pienimmässä koossa. Tuolloin etsin punaista laukkua ja törmäsin malliin täydellisessä sävyssä. Punaista en kuitenkaan enää mistään löytänyt, joten päädyin toiseen laukkuun. Kesällä näin Super Mini Dionysuksen logoprintillä töissä eräällä asiakkaalla, juttelimme laukusta ja ihastuin niin palavasti malliin ja väriin. Canvaasin ja mokan yhdistelmä toimii täydellisesti, ja pienessä koossa logokuvio ei ole yhtään liikaa. Muistatte ehkä, etten ole koskaan tykännyt laukkujen ketjuhihnoista, mutta tässä mallissa ja koossa sekin näyttää hyvälle.

Päätin joskus loppukesästä, että Dionysus muuttaa laukkukokoelmaani, mutta ajattelin säästää sen hankinnan ulkomaanmatkalle. Yleensä, jos mahdollista hankin laukut mieluiten myymälöistä paikan päältä, onhan siinä ihan eri fiilis kuin klikata tuote lähetin mukaan nettikaupasta kotiin. Kävin jo Amerikassa heti Seattlessa Guccin myymälässä sovittamassa laukkua. Jenkeissä laukku oli sen verran kalliimpi, plus verot päälle, että ajattelin jättää hankinnan kotimatkalle, sillä meillä oli vaihto Lontoossa, josta olin suunnitellut laukun ostavani. En kuitenkaan ollut katsonut vaihtokenttää tarkemmin ja elin ihan ajatuksessa, että meillä on vaihto tottakai Heathrow’lla, josta löytyy useampi Guccin myymälä. Pieni yllätys olikin, kun kone laskeutui Gatwickille. Ensi kerralla pitää ehkä katsoa lentoliput hitusen tarkemmin. Laukku jäi siis siltä erää saamatta, sillä kyseiseltä kentältä ei brändin myymälää löydy. Kotona päätin lopulta tilata laukun merkin omasta nettikaupasta, onneksi tosiaan olin käynyt sovittamassa sitä myymälässä. Toimitus oli älyttömän nopeaa, tein tilauksen myöhään maanantaiyönä, paketti toimitettiin työpaikalleni keskiviikkona! Siitä asti uutukainen onkin roikkunut menossa mukana niin arkikäytössä kuin illanistujaisissa, sen pystyy yhdistämään ihan kaikkeen.

Ps. Sain useampia kyselyitä taannoin Insta storiesin puolella vilahtaneesta pinkistä huulipunasta, joka on tuo kompaktin kokoinen pikkuisiin laukkuihinkin näppärästi mahtuva *tämä sävy MACiltä.

*mainoslinkki

10 kommenttia:

  1. Hei, mikä tuo ihanan pehmeän näköinen takki on?

    VastaaPoista
  2. Upea laukku!😍omakin himo kasvaa, vaikka en aluksi pitänyt laukusta ollenkaan😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minulla laukku ei alkuksi herättänyt oikein mitään tunteita. Varsinkin tuo Super Mini sitten säväytti, isommat koot laukusta kokisin jotenkin omaan tyyliini liian jäykäksi(?). Tämä pikkuruinen käy kaikkeen! :)

      Poista
  3. Ihana takki ja mikä kynsilakka sinulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sattumalta kynsilakkakin mätsää asuun :D Kynsissä on Opin lakka, ostin Jenkeistä. Mulla on suunnitteilla postaus uusista kynsilakoista, niin pysy kuulolla ;)

      Poista
  4. Ihana laukku, sopii sinulle todella hyvin! Itselläni on Dionysus Mini Suede shoulder bag (tämä näin: https://www.mytheresa.com/euro_en/gucci-dionysus-mini-suede-shoulder-bag-782493.html?catref=category) ja se on aivan täydellinen, mutta haaveilen silti tästä samasta minkä olet nyt hankkinut. Hullua, ehkä :D En tiedä oletko hetkeen tehnyt postausta laukkukokoelmastasi (onko mennyt itseltä ohi?), mutta olisi kiva kuulla mitä kaikkia sinulta tällä hetkellä löytyy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! :) OOh aivan ihana tuo sun laukku, kävin heti katsomassa. Täydellinen sävy ja kokokin siinä on hyvä, ne isommat ovat omaan makuuni vähän "jäykkiä". Hahah, ei yhtään hullua haaveilla tästäkin laukusta, nehän on ihan eri kokoa ja materiaalia :D
      En taida olla hetkiseen tehnyt postausta laukuista, voisin ehdottomasti tehdä lähiaikoina. Kiitos vinkistä ja ihana kun kommentoit! :)

      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
    2. Oi kiitos! :) Itsellä on vähän sama juttu noiden isompien versioiden kanssa, ovat myös omaan makuun hieman liian "jäykkiä ja kulmikkaita". Näissä pienemmissä malleissa taas tuo kulmikkuus jotenkin toimii erilailla. Ja totta, eivät nuo laukut ole liian samanlaisia - kuten sanoit niin eri materiaali ja koko eli ehkä sitä voisi klikata tuon pikkuruisen kotiin viimeistään kun veronpalautukset tulevat..! :D Että ei sitä taida tämä nainen laukkuhulluudestaan eroon päästä.. ;)

      Poista
    3. Kyllä, veronpalautukset hyvään käyttöön sitten vaan! ;) Jep, ei tästä laukkuhulluudesta mihinkään pääse, tosin sen verran ajatusmaailmani on muuttunut, etten enää kakkosella alkavia, kolmen nollan summia halua laukkuun laittaa :D

      Poista