torstai 22. marraskuuta 2018

Ruututakki & Villamekkovillakangastakki - All Saints
villamekko - COS
nilkkurit - Zara
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban
korvakorut - Ava & Aiden

ssä jakoon yksi helpoin ja toimivin talviasu, kun haluaa vaihtelua neuleen ja housujen combolle - villamekko. Asu on siisti, mutta rento, itse olin tässä viime lauantaina kaupungilla kahvilla. Poolokauluksen kanssa huivinkin voi jättää pois ja pitää kokonaisuuden yksinkertaisena. Päällä muuten myös muutama Amerikan tuliainen - korvakorutRay-Banin Hexagonal aurinkolasit sekä All Saintsin takki. Jenkeissä shoppailin mielestäni melko maltillisesti, mutta laadukkaita tuotteita, olen niin tyytyväinen hankintoihini. 

Ruutu -kuosi alkoi vähän jo tökkiä sitä nähtyä viime syksynä hurjan paljon. Tämän takin sävy on kuitenkin sen verran kaunis ja tekstuuri kivan pörröinen, että tässä kuvio näyttää minusta toimivalle. Lisäksi takki on todella hyvää materiaalia vuorta myöten ja sen jämäkkä, laatikkomainen malli on ajaton. Normaalihinnalla en olisi rotsia raaskinut ostaa, mutta sen ollessa outletissa Las Vegasissa alennettu yli puoleen, pienen harkinnan jälkeen kyseinen lähti mukaani. Kauniit takit ovat heikkouteni, mutta yritän ajatella, että niille tulee myös eniten käyttöä talviaikaan. Onneksi tein kunnon vaateinventaarion ennen reissuun lähtöä, niin tämä uutukainen mahtui eteiseen. Olin myös jo kotona etukäteen päättänyt hankkia matkalta villakangastakin, mikäli täydellinen osuu kohdalle.

Tänään suuntaan pitkästä aikaa työpäivän jälkeen kampaajan penkkiin. Vaikka ideaalitilanne olisi etten värjäisi hiuksia enää laisinkaan, haluan vähän freesata auringon kellastamaa omaa väriä muutamin viilein raidoin. Siihen olen kyllä tyytyväinen, että lopetin sen jatkuvan värjäämisen jo useampi vuosi sittten. Tukka voi paljon paremmin ja vuosien aikana on tietysti säästynyt useampi euro. Polkkatukkaan olen nyt jo ihan kyllästynyt, kaipaan nutturoita ja kiharoita, eli kasvatus käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti