keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Wanted - Leopard faux-fur



pusero Samsøe & Samsøe - tekoturkki H&M - aurinkolasit Ray-Ban 
nilkkurit Billi Bi - laukku Balenciaga - tekonahkahousut Mango

Syksyn tullen tekee tosiaan mieli päivittää vaatekaappeja ja ehkä hankkia jotain tosi itselleen uudenlaistakin, kuten leoparditekoturkin! Leo-kuosi onkin tänä syksynä taas superajankohtainen, vaikkei se oikein koskaan muodista menekään ja miellän sen itse klassiseksi. Muutenkin olen aina tykännyt pukeutua printteihin ja koen ne yhdeksi vaatekaappini kulmakivistä. Olen saanut melkoisen pakkomielteen kollaasissa näkyvästä rotsista, johon taannoin H&M:llä törmäsin. Tosin pakko sanoa, että olen tainnut katsoa liikaa Salkkareita ja ihaillut Alissan takkia, haha. Muutenkin tuntuu, että törmään leo-takkiin niin Gloriaa lukiessa kuin Pinterestiä selatessa. Usein näen syys- ja talvipukeutumisen tylsänä, mutta tämän takin kanssa olisi tylsyys kaukana, eikä se edes vaadi mitään sen kummempaa kaverikseen. Mitä mieltä olette leo-takista?

Linkit mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Ihana.Voisin hankkia,ja varmaan hankkinkin.Mutta ehkäpä vasta alesta,jos maltan odottaa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, rakkautta ensisilmäyksellä! :D Netikaupasta takki oli heti loppuunmyyty, nyt en enää edes löytänyt sitä sieltä!

      Poista
  2. Omaan tyyliini liian hurja, mutta ihastelen kyllä muiden päällä! Olen haaveillut mustasta pörrötakista, sitä saattaisin uskaltaa käyttää näin ensalkuun :D
    -Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, melkoinen Statement takki kyllä ;D Musta on helppo ;)

      Poista
  3. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. Sulla vilahti insta stooriesin puolella pari päivää sitten jokin ihana vihreä neule ihanuus. Mistähän se mahtoi olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan itsellesi kun luet! :) Neule on Lindexin Premium Quality -mallistoa! Ostin sekä vihreän että vaaleanpunaisen, kun olivat niin hyvää materiaalia ja edulliset (sai vielä 20% alen silloin). Ihanat :) Mulla koko S. Tässä suora linkki tuotteeseen:

      https://www.lindex.com/fi/7575158/?id=7575158

      Poista
    2. Kiitos vinkistä. Nyt on kotiutettu samat ihanuudet odotteleen syksyn viileneviän ilmoja. Ihanaa syksyn jatkoa ja onnea kadonneen pukeutumisinspiraation etsintään. Toivottavasti taas pian kuullaan sinusta blogi merkintöjen tiimoilla, sillä postauksesi ovat aina yhtä ihania ja inspiroivia ainakin näin lukijan näkökulmasta. :)

      Poista
    3. Ole hyvä :) mä oon pitänyt neuleita nahkamaisten housujen ja cargotakin kanssa nyt.
      Voi että ihana kuulla, kiitos <3 Välillä pieni luova tauko on paikallaan ja uskon että inspis palaa pian...

      Poista