lauantai 9. syyskuuta 2017

On syksy kun...



Kylmän jäätelön sijaan haet höyryävän kuuman kahvin.

Kaupoilla kiinnität ensimmäisenä huomion muhkeisiin neuleisiin ja lämpimiin takkeihin.


Haluat kietoutua isoihin villahuiveihin, eikä pipotkaan tunnu enää kaukaiselta ajatukselta.

Joudut turvautumaan mekkojen kanssa sukkahousuihin ja paljaat kintut tuntuvat vain kaukaiselta muistolta.


Kylmät salaattilounaat vaihtuvat lämpimään ruokaan.

Sadetakille on tarvetta  ja kumisaappaat ovat parhaat kengät.


Huomaat hankkineesi vinon pinon aikakausilehtiä, joita on ihana lukea sohvan nurkassa sateen ropistessa ikkunaan.

Tekee mieli päivittää vaatekaapin lisäksi sisustusta, edes uusien sohvatyynyjen verran.

Hakeudut kampaajalle päivittämään kesän kuluttamia hiuksia. 


huivi - &Other Stories
mekko - Bik Bok
nahkatakki - Zara
laukku - Céline

8 kommenttia:

  1. Kyllä syksyssä on oma tunnelmansa, vaikka haikein mielin onkin pitänyt kesä hyvästellä. :) En esimerkiksi tiedä parempaa aloitusta syksyisille viikonloppuaamuilla kuin iso kuppi kahvia, hyvää aamupalaa ja blogien lukeminen (..ja nettikauppojen selailu :D) Voisitkohan tehdä taas kollaasin syys/talvitakeista? Niistä saa aina inspiraatiota kun löydät aina parhaat takit! ps. Tuo punainen huivi on ihana väripilkku <3
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, jokaisessa vuodenajassa on puolensa :) Tosin blogiharrastuksen kannalta syksy (ja talvi) on vaikeat, tietysti sataa kaatamalla juuri sinä vapaapäivänä kun olisi aikaa kuvata tänne matskua :/ Kuulostaa hyvältä viikonloppuaamusi :) Ja kiitos toiveesta, katsotaan jos saisin taas takkipostauksen aikaiseksi!

      Ihanaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  2. Neuleet ja huivit on parasta syyspukeutumisessa!♥ Tosi kiva postaus & ihanat kuvat! :) Sun blogi vaikuttaa muutenkin tosi kivalta, jään seurailemaan! :)

    ♥:llä Katja Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ihanaa että löysit tänne ja jäät seurailemaan <3 Kiitos! :)

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  3. Ihanasti olet syksä kuvaillut ja noinhan se juuri menee:)
    Ihana punainen huivi sinulla,aloin heti itsekin tsekkailemaan punaisia huiveja nettikaupoista.
    Toivoisin muuten pipopostausta,sillä sinulla on aina kivoja pipoja. Minulla on pipojen etsintä edessä,sillä heitin kaikki vanhat päähineet pois ( tyttärillä pitkät hiukset ja kouluissa viime talvena 5 !!!!!!!!!!!!! täiepidemiaa,joten jouduttiin sen sata kerta pesemään pipot ja pesin omanikin sitten vähän väärässä lämpötilassa,joten ne kutistui munakupin kokoiseksi:) nyt naurattaa,mutta ei silloin.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kunhan ei vaan sataisi joka päivä niin syksy olis ihan kiva :D

      Kiitos, ostin sen just &Other Storiesilta, myös Samsoella oli kaunis punainen huivi valikoimissaan ;)

      Voi apua! :/ Noi on niin inhottavia varmasti, just työkaveri puhui samasta aiheesta kun koulu lapsella alkoi. Onneksi pipoja saa aina uusia, mutta uskon että harmitti kunnolla! Juuri yllä toivotiin takkipostausta niin ehkäpä yhdistän nämä kaksi toivetta :)

      Mukavaa päivää! <3

      Poista
  4. Tää oli ihana postaus, voin niin samaistua joka kohtaan! Kaikki lämmin houkuttelee nyt; muhkeat neuleet ja huivit sekä höyryävän kuumat keitot ja kahvit. Vaatekaappi tekisi mieli kääntää ylösalaisin ja samoin sisustus laittaa kokonaan uusiksi :D Ostin myös eilen sen syksyn ekan aikakauslehden ja siellä parturissakinå himottaisi käydä nyt laittamassa letti syyskuosiin :)

    Ja mä ootan innolla jos toteutat takki- ja pipopostauksen, itsellä kun juuri etsinnässä musta villakangastakki ja joku oikeesti hyvä ja kivannäköinen pipo. Sä teet aina niin hyviä löytöjä ja sun maku ei petä koskaan niin sun vinkeistä olisi varmasti apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana jos tykkäsit! :) Mä oon alkanut ihan hulluna lukea lehtiä nyt, löytyy Me naiset (tosin sitä luen aina), Trendi, Elle, Gloria.. :D Ja tukankin pätkäisin polkaksi viime viikolla!

      Niin kiva kuulla, että takkipostaukselle olisi kysyntää, ehkäpä toteutan sen paikkoin, yritän ainakin :) Ja mustaksi takiksi suositan ehdottomasti Marimekon Molla takkia! Näkyi tässä kollaasissa : https://nann-e.blogspot.fi/2017/08/fall-wanties.html
      Siihen aion itse tänä vuonna panostaa :) Uskon ettei malliin kyllästy ja takki on niin hyvin tehty hihoja myöten, sekä materiaali pelkkää villaa&puuvillaa!

      Poista