lauantai 16. huhtikuuta 2016

WHITE DRESS & DENIM JACKET

mekko - Superdry (tämä, saatu)
farkkutakki - H&M
kengät - Converse (nämä)
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Sain sopivasti ennen Milanoon lähtöä Superdryltä valkoisen mekon, joka oli kuin tehty Italiaan, joten tottakai se pääsi heti käyttöön. Uskon, että tulen käyttämään sitä kesällä bikinien päällä rannalla kuin juhlallisimmissakin tilaisuuksissa korkojen kanssa. Parhaita ovat monikäyttöiset vaatteet. Pohdin todella pitkään tämän ja tämän mekon välillä. Päädyin siis ensimmäiseen, mutta edelleen tuo toinenkin mekko pyörii mielessä. Valitsemassani mekossa on juuri sopivasti pitsiä, edessä ja takana, muuten se on melko yksinkertainen, harsomainen. Merkillä oli paljon muitakin makuani miellyttäviä vaatteita, joten täytyy alkaa ehdottomasti tutkimaan valikoimat useinkin läpi. Superdryn tuotteita saa helposti tilattua suoraan heidän nettisivuiltaan (toimitus on maksuton). Koot vastaavat minusta hyvin merkintää, ja niitä on saatavilla XXS-L välillä. Merkillä oli muuten myymälä ihan Duomon kupeessa, eli taitaa olla melko suosittu myös Italiassa. Viime aikoina se on alkanut kasvaa myös Suomessa suureen suosioon ja olen ainakin itse törmännyt merkin tuotteisiin monissa liikkeissä. 

Olin kotona ajatellut yhdistäväni mekon vihreään bomber-takkiin, mutta päivän ollessa todella lämmin heitin mekon kaveriksi ohuemman farkkutakin. Converset sopivat minusta tosi hyvin mekkojen ja hameiden kanssa, ne ovat materiaaliltaan sopivan kevyet, eli käyvät myös lämpimimmille keleille. Monet sanovat Conssejen olevan huonot jalassa, mutta itselleni ainakin istuvat hyvin, jaksan kävellä niissä pitkän päivän, eikä tunnu missään. Minun oli tarkoitus ottaa reissuun Célinen Mini Luggage, mutta vaihdoin sen viime hetkellä Trapezeen, joka sopikin paremmin mukana olleeseen garderobiini. Lomalla minulle on tärkeää, että asut ovat mukavia mutta silti olen tarkka niiden ulkonäöstä. Meidän lomapäivät alkavat aamulla ja hotelliin palammme illalla, eli olemme ihan koko päivän menossa, vaatteissa on oltava hyvä ja mukava olla sekä liikkua.

Huomaan myös kuinka olen muuttunut matkailijana vuosien aikana. Siinä missä ennen loman päätarkoitus oli lähinnä tulla ruskeana takaisin, rusketus oli pakkomielle, on tilanne nykyisin täysin toinen. Toki tämäkin valkoinen mekko näyttäisi paljon paremmalta ruskettunutta ihoa vasten ja Milanossa olisi hyvin voinut ottaa aurinkoa, vaikkei siellä rantaa olekaan. Ystävänikin lähetti matkan jälkeen viestin "oot varmaan ihan ruskee!" Raukka kun luuli Milanossa olevan turkoosia merta ja rantaa kilometritolkulla ;) Nykyään en halua ulkomailla "tuhlata" aikaa rannalla loikoiluun, vain mieluummin haluan nähdä mahdollisimman paljon paikkoja. Ymmärrän kyllä, että monille loman tarkoitus on juuri lepääminen ja auringonotto, mutta ei meille. Oikeastaan veikkaan, että monelle meidän lomat ovat lomasta kaukana. Toki Cannesissa käyn rannalla muutaman kerran, mutta siellä olemme niin kauan, että toisinaan on ihan hyvä huilata aamupäivästä muutama tunti tekemättä mitään. Olen myös ollut todella holtiton auringonottaja, vaikka ihoni ei ole omasta takaa se kaikista vaalein, enkä pala helposti, niin aurinkorasvan käyttöä ei voi silti jättää, niin kuin minä ennen tein. Nykyään olen onneksi tajunnut ettei ruskettuminen ole riskin arvoista. Itseruskettavien kanssa sen sijaan en ole koskaan halunnut läträtä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva mekko ja voisin ittekkin tilata ellei hinta ois noi suuri. Ja mua jäi häiritsemään toi niskassa oleva törkeen iso ommeltu superdry:n lappu. Se saa mekon musta näyttämään halvalta kun näkyy muuten nii sievän pitsin läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 olet muuten oikeassa, lappu ei näytä hyvältä 😞 täytyy poistaa se 😀

      Poista
  2. Ihan super kiva mekko 😊 ja laukkukin näyttää taas niin hyvältä. Pitää ehkä itsekin alkaa miettimään jotain värikkäämpä laukkua. Olen aina kokenut superdryn vaatteet liian räikeiksi makuuni mutta pitää näköjään katsoa heidän valikoimaa uudestaan 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, minustakin mekko on just eikä melkein mun tyylinen! :) Superdryllä on kyllä monia vaatteita, joita en itselläni näkisi, mutta varsinkin mekot ja moni takki oli superhieno! Nyt vasta iitsekin aloin kunnolla merkin vaatteita tutkimaan ja yllätyin kyllä!!
      Värikäs laukku on oikeastaan vielä tosi helppo yhdistää, joten suositteln ;)

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista