lauantai 2. huhtikuuta 2016

BAGS ARE PACKED AGAIN

1. farkkutakki 2. mekko 3. laukku Céline 4. maksimekko 5. aurinkolasit 6. nahkatakki 
14.  tennarit 15. paita 16. laukku Chloé 17. lenkkarit 18. hame 

Mainitsinkin ohimennen, ettei seuraavaan matkaan ole pitkä aika, ihan pian hyppäämmekin taas lentokoneeseen! Meillä menee usein nämä matkat keväällä melko lähekkäin, mutta sentään näin usein emme yleensä matkusta. Nyt saimme aikataulut kuitenkin sumplittua hyvin, eikä mikään estänyt matkalle lähtöä. Tulimme jo eilen yöksi hotelliin Helsinki-Vantaalle, joten aamulennolle pääsee kätevästi. En ole tainnut täällä blogissa kertoa laisinkaan, minne olemme tällä kertaa menossa? Tilasin tammikuussa samalla kertaa niin Geneven ja Pariisin matkat kuin tämän tulevan. Siinä olikin matkanjärjestelyä kerrakseen, kun etsin sopivia lentoja ja vertailin hotelleja. Minulla on ollut pitkään haaveena matkustaa Italiaan, joten sinne on suunta tällä kertaa. Menemme ensin Milanoon, josta siirrymme viikon päästä junalla toiseen kaupunkiin, Bresciaan, vielä muutamaksi päiväksi. Olen niin iloinen, kun pääsen samalla kertaa näkemään kaksikin Italian kaupunkia. Mietimme myös päiväreissua Lake Comolle. Eniten mielessä taitaa kuitenkin kiilua italialainen jäätelö sekä tietysti pizza! Milanon ollessa oikea muodin mekka, menen sinne tietysti silmät auki ja kerään kaiken inspiraation talteen.

Tällä kertaa pakkasin matkalaukkuun muun muassa yllä näkyvää. Aluksi kun aloin suunnitella pakkaamista, säät näyttivät älyttömän hyviltä, parikymmentä astetta lämmintä ja aurinkoa. Kunnes viime päivinä sääenusteet ovat muuttuneet sateisiksi. Miten tuntuu, että menen nykyään minne vain siellä sataa?! No loma on aina loma ja ovat säätiedot ennenkin olleet väärässä. Ehkä kesämekot ovat siis toiveajattelua, eli pakkasin myös vähän paksumpaa lisäksi. Tosin silloin kun lämpömittari näyttää viisitoista astetta tai yli, se tarkoittaa minulla maksimekon ja nahkatakin käyttöä. Tykkään tavallaan pakata, minusta on kiva miettiä asuja lomalle valmiiksi, ettei paikan päällä tarvitse käyttää aikaa moiseen, ja ehkä myös välttyy ottamasta liikaa ylimääräistä mukaan, vaikka tykkäänkin vaihtelusta.

Olen poissa blogin ääreltä taas noin puolitoista viikkoa, enkä valitettavasti ehtinyt ajastaa postauksia sille ajalle nyt laisinkaan. Kannettavaa kun en lomalle mukaan ota, vaikka toisinaan olisi kiva saada postauksia ulos reaaliajassa (nyt on nimittäin vielä edelliseltä matkalta postauksia tekemättä). En itse asiassa ota nykyään edes iPadia mukaan ja netissä olen todella vähän ulkomailla, mutta se on hyvä ottaakin välillä vähän etäisyyttä. Blogi jää siis pienelle lomalle sekin. Instagram päivittyy (@annejennika) tuttuun tyyliin matkalta. Palataan siis seuraavaksi Italian tunnelmilla!


Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit, taas lomalle! Ihanaa! Olen kyllä nyt hieman kade, sillä itselläni ei ole tänä keväänä mahdollista pitää edes talvilomaa, mutta onnekseni se odottaa joskus syksyllä. Mutta tämä on toki ihan oma valintani, että joudun tämän kevään panostamaan töihin. Juhannukselta alkava kesäloma kutkuttaa kyllä jo kovasti! Ihanaa lomaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joo meni tosi lähekkäin nämä reissut nyt ja kk päästä Cannes :D Aikansa kutakin ja kerkät kyllä lomailla taas :)
   Kiitos tosi paljon näin jälkikäteen, matka oli kyllä onnistunut!

   Poista
 2. Ihanaa, että pääset matkustelemaan noin paljon, nauti siitä! Itsekin olin ennen ensimmäisen lapsen syntymää aina menossa ja uudet lentoliput varattiin usein heti edellisen matkan loputtua hehe :) Nyt kun matkustelu ei enää samalla tavalla ole mahdollista, haikeudella luen sinunkin blogisi matkajuttuja ja haaveilen siitä, että muutamien vuosien päästä kun lapset on isompia pääsisimme taas toteuttamaan matkahaaveita :)Ihanaa matkaa, Italia on ihana paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan kyllä ilon irti, sillä tiedän ettei aina tulla pääsemään näin paljon reissuun. Aikansa kutakin :) Ihan mahtava kuulla, että olet juttujani jaksanut lukea, kiitos tosi paljon! <3
   Italia oli kyllä aivan ihana ja matka muutenkin onnistunut (muutamista vastoinkäymisistä huolimatta). Haluan ehdottomasti vielä uuelleen Milanoon.
   Kiitos kommentista ja ihanaa kevättä! :)

   Poista