keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

LUOTTOMEKOSSA


mekko - Vila
nahkatakki - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban
laukku - Balenciaga
ballerinat - Mango
huulipuna - Kiko Milano

Mietin mistä aloittaisin Italian matkajutut, kun asukuvia on paljon, laitetaan heti yksi asu reissulta jakoon. Tykkäämme kuvata asuja ulkomailla. Ensinnäkin, saa kuvata rauhassa, kukaan ei välitä touhusta, saati tule kyselemään tai häätämään paikalta eikä edes katsele ihmetellen. Nämäkin kuvat otimme erään hotellin edustalla, jossa pyöri henkilökuntaa ja asiakkaita, mutta rauhassa sai kuvata. Haluan myös hyödyntää matkoilla erilaisia kuvauspaikkoja, ja lomalla on myös aikaa kuvata. Olin varautunut niin lämpimiin kuin vähän kylmempiinkin ilmoihin, mutta säät todellakin suosivat koko matkan ajan ja lämpötilat pyörivät tosiaan siinä parissakymmenessä, joka olikin juuri sopiva kaupunkilomalle. Mekossa ja nahkatakissa tarkeni siis loistavasti, ja päivän kuumuudessa takkia ei voinut edes päällään pitää. Tosin paikalliset pukeutuivat edelleen toppatakkeihin.

Vilan hempeä maksimekko on yksi kaikkien aikojen suosikkivaatteeni ja se on näkynyt täällä blogissakin vuosien aikana varmasti melkein kyllästymiseen asti. Pakkaan sen aina ulkomaanmatkoille (jos sää sallii), minulla on aina hyvä olla se päällä, se sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Kaikista parhaiten se toimii minusta mustan nahkatakin kanssa, mekko itsessään on sen verran tyttömäinen, että se kaipaa jotain rosnkinpaa kaveriksi. Tämä vaate on varmasti paras alelöytöni koskaan. Yhdistin asuun vielä mustat ballerinat ja beigen Balenciagan Mini Cityn. Kyseinen oli talven aikana tosi vähällä käytöllä, mutta nyt kevään tullen se tuntuu taas tosi freesiltä mustien laukkujen rinnalla. Tässä asussa olikin mukava kävellä pitkin Milanon katuja. Pakko tosin sanoa, että vaikka nahkaballerinat ovat kuinka mukavat tahansa, niitä ei ole tarkoitettu kymmenien kilometrejen kävelyyn, mikä tuntui illalla jaloissa. 

Kun Milanossa oltiin piti tietenkin käydä Kiko Milano -meikkiputiikissa (joka muuten oli itselleni täysin tuntematon ennen kuin siihen viime keväänä Espanjassa törmäsin). En voinut vastustaa edullisia huulipunia, vaikka olin kotona vannottanut etten saa hankkia ensimmäistäkään huulimeikkiä. Minulla oli myös todella rajallinen shoppailubudjetti, mutta Kikossa oli niin edullista, että muutama meikki meni kyllä siihen loistavasti. Sanoisin melkein huulimeikin olevan tärkein meikkini ja ilman sitä on alaston ole. Meikkaaminen sujui matkalla tosi nopeasti aamuisin, sillä kaverini laittoi lähtöä edeltävänä päivänä kulmakarvani kuosiin. Hän on nyt pari kertaa sekä värjännyt että nyppinyt kulmani, ja osaa kyllä tehdä niistä ihan täydelliset.

3 kommenttia:

 1. Hihi, kiitos kehuista ;)

  Kirkkaat huulipunat sopii sulle kyllä tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk hassua kun kommentoit tänne Emmi 😀 Kiitos kuuluu kyllä ihan sulle! Harmi kun ei löytynyt sun tavaroita, mutta jospa Cannesista! 😊

   Poista
 2. Kääk, mähän kerroin et välillä stalkkaan sua 😀
  No hätä, jos ei Cannesista löydy, niin netin ihmeellinen maailma auttaa.

  VastaaPoista