keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

CÈLINE SUNNIES + DISCOUNT CODE


Vaikka suosinkin ketjuliikkeissä shoppailua, niin muutamia asioita on joihin tykkään panostaa enemmän; laukut nyt tietenkin sekä aurinkolasit. Asusteet sopivat päälle aina. Célinen aurinkolasit ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa laukkujen lisäksi. Olen itsekin tykästyt klassisten Ray-Banejen lisäksi Célinen laseihin. Olen ollut todella tyytyväinen lähemmäs pari vuotta sitten hankkimiini merkin *New Audreyhin. Minusta asusteet aurinkolaseja myöten ovat tärkeä osa asu, ja tekevät sen viimeisen silauksen. En todellakaan voi sanoa tarvitsevani uusia aurinkolaseja, mutta kevätauringon paistaessa ja kesää odotellessa alkaa uusi pari aina houkuttaa. Milanossa sovitinkin lukuisia eri malleja, mutteivät yhdetkään kuitenkaan olleet ne oikeat. Minulla on ollut pitkään eräs Célinen malli mielessäni, mutta saatavuus on ollut heikko. Ajattelin, että voisin kesällä hankkia ne itselleni syntymäpäivälahjaksi, mutta nappaan kyllä mukaani heti kun satun jostain löytämään. Tosin ennen matkaa en voinut niitä hankkia ja reissussakin minulla oli melko tiukka budjetti, jossa kyllä pysyttiin. Katsellessani aurinkolasejen hintoja liikkeissä ne olivat  myös paljon korkeampia kuin laseja myyvässä suosikkinettikaupassani *Sunglasses Shopilla, josta suurin osa laseistani onkin peräisin. Vaikka tykkään hankkia kalliimmat tuotteet ulkomailta matkamuistoiksi, niin aurinkoalasejen suhteen oli jo niin monen kympin hintaerosta kyse, että mieluummin  tilaan kotoa käsin. 

*Sunglasses Shopin kilpailukykyisten hintojen lisäksi sain vielä teille jaettavaksi alekoodin jolla saatte 15% alennuksen, eli jos joku pari on mielessä, nyt siitä irtoaa ihan kiva siivu vielä pois! Alennuksen saatte koodilla NANNEN15 ja se on voimassa 4.5.21016 asti. Omia suosikkimallejani esittelinkin jo pari kuukautta takaperin täällä. Niin ja onnistuin lopulta nappaamaan ne etsimäni lasit, kunhan saan ne kotiin näette ne heti.


Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

2 kommenttia:

 1. Täytyy kurkata Sunglasess Shopin sivuille,sillä etsinnässä olisi valkeilla kehyksillä arskat. Mietin vaan onko himena uskaliasta tilata netistä,sillä usein tuntuu,että aurinkolasien sankoja joun käyttämään useamman kerran optikolla fiksauttamassa,kun ne ie koskaan istu päähän sellaisineen ja huomaa vasta pienen käytön jälkeen mistä painaa....
  Mutta hei,mikä ihana pusero vai mekko sinulla onkaan tuossa luvassa ylläsi?
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se on uskaliasta totta puhuen :D Onneksi tuonne voi myös palauttaa, mutta on siinä oma hommansa kyllä, varsinkin kun paketti tulee lähetin mukana ja pitää sopia nouto ym. Mä uskalsin tilata, kun tiedän että Célinet on hyvät kasvoille, toinen vaihtoehto itselle olisi ollut Marc Jacobsin tai Guccin rillit, niitä sovittelin paljon liikkeissä ja tuntuivat hyviltä. Ihme kyllä mulla ei ole ikinä mennyt aurinkolasitilaus pieleen vielä, vaikka monet lasit olen tuolta tilannut :D Hinnat on kyllä niin paljon edullisemmat, varsinkin alekoodilla että säästää sen verran että on tilaamisen arvoista.

   Päällä on sellainen simppeli Zaran mekko! Asukuvat on muuten tulossa tästä asusta vielä myöhemmin ;)

   Mukavaa viikonjatkoa! <3

   Poista