torstai 28. huhtikuuta 2016

BLUE JEANS & SLIP ONS


takki & farkut - Zara
neule - Uniqlo
kengät - Stylesnob (*nämä)
aurinkolasit - Céline (*nämä 15% alennus koodilla NANNEN15)
laukku - Céline

Kun pääsin jo Italiassa kesävaatteiden makuun, on ollut ehkä hitusen hankalaa pukeutua tänne Suomen ilmastoon, vaikka tykkään keväästä tosi paljon, on pukeutumisinspiraatio ollut jotenkin hukassa viime aikoina. Kesämekot polttelevat kovasti kaapeissa. Uniformuni onkin ollut vähän liiankin usein Pariisista ostetut Uniqlon kashmirpoolo sekä Zaran pitkä takki. Housuina mustat polvista aukinaiset farkut nyt siniset, kenkiä ja laukkuja vaihdellen. Yksinkertainen, mutta melko toimiva asu. Célinen uudet Caty -aurinkolasit toivat kivaa piristystä tähän simppeliin asuun. Kaivoin käyttöön myös kaapin perältä viime kesänä ostetut nahkaiset slip-on tennarit. Toivon kyllä, että nämä olisivat nyt viimeiset kuvat villapaidan kanssa tälle keväälle. Olisin myös ihan valmis heivaamaan farkut kaappiin koko kesäksi, ne kun ovat kiristäneet jo viime syksystä asti, mutten ole sannut tehtyä asialle yhtään mitään.

Kevätsää on aika arvaamaton. Viime lauantaina olimme lähdössä ottamaan näitä kuvia, aurinko paistoi, kun pääsimme kotoa kuvauspaikalle, jonne oli matkaa ihan muutaman minuutin verran, alkoi sataa vettä ja kuvaaminen piti unohtaa. Menimme sitten istumaan kahville satamassa olevaan kahvilaan, ja sieltä lähtiessä aurinko paistoi taas. Edellisenä päivänä sen sijaan katselin parvekkeelta, kun satoi räntää alas. Eli mukana on hyvä olla sekä sateenvarjo että aurinkolasit. Onneksi pian ollaan jo toukokuun puolella, eli eiköhän säätkin tästä lämpene. Varma kesän lähestymisen merkki on veneet vesillä, niin kuin kuvista näkyy, muutamia on jo tullut! Minkälaisia vappu-suunnitelmia teillä muuten on? Itse en ole enää vuosiin juhlinut vappua sen suuremmin.

2 kommenttia:

 1. Kiva,rento ja tyylikäs asu.
  Slippareita olen itsekin käyttänyt muutaman kerran.
  En ole sitten opiskeliaikojen oikein vappua vietellyt.Yleensä säät ovat olleet niin karseat,ettei tee mieli lähteä virtsatieinfektiota hommaamaan istumalla jollain kylmällä piknikillä.Mielummin sisätiloissa syöden jotain hyvää.Yleensä olemme avanneet grillikauden jos säät sallii, ja yleensä ne eivät ole sallineet.
  Mutta kesää odotellessa...
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! :)
   Ihan sama juttu! Turha lähtä ulos värjöttelemään! :D Ehkäpä tänä vuonna sää sallisi jo grillaamisen, toivotaan!
   Mukavaa vappua kuitenkin! Kyllä se kesäkin pian tuleen :)

   Poista