maanantai 25. huhtikuuta 2016

HINT OF BLUE

aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä 15% alennus koodilla NANNEN15)
laukku - Céline
nahkatakki - Zara (samantyylinen *täältä)
mekko - Mango (samantyylinen *täältä & *täältä)
ballerinat - Mango

Ulkomailla matkaillessa tykkään katsella paikallisten pukeutumista, saada inspiraatiota ja uusia ideoita omaankin tyyliin. Italiasta päällimmäisenä mieleen jäi; herrainkengät, culottes-housut (joita itsekin monesti sovitin), pyöreät aurinkolasit, kokomustat asut sekä sukat kengissä, niin että varret näkyvät (tätä trendiä en täysin ymmärrä). Maassa maan tavalla, joten pukeuduin yhtenä päivänä vähän itselleni epätyypillisesti, nimittäin lähes kokomustaaan asuun - musta maksimekko, musta nahkatakki ja mustat ballerinat. Piristin asua kuitenkin Célinen indigosinisellä Trapeze -laukulla, sillä en vain osaa olla täysin mustissa. Niin ja mukaan tietysti ne pyöreät aurinkolasit. Täytyy sanoa, että vaikka käytän erilaisia vaatteita, niin tässä asussa en täysin viihtynyt, mutta kuljin siinä kuitenkin koko päivän pitkin Milanon katuja. Tykkään kyllä kaikista asun elementeistä yksin, mutta yhdessä ei ihan toiminut. Kokomusta ei vain ole minun juttu. 

Minulla oli ongelmia myös tukan kanssa tuona päivänä, en yleensä tykkää pitää hiuksia auki suorina, mutten oikein keksinyt mitä olisin niille tehnyt. Kieputin siis etutukan pois kasvoilta, mutta täytyy sanoa, että tukka pilasi koko lookin. Pienestä voi olla välillä kiinni ;) Hiukset ovat ensinnäkin liian pitkät, enkä ole edelleenkään saanut aikaa kampaajalle varattua, nyt täytyy ryhdistäytyä! Mietinkin leikkauttaisiko rohkeasti enemmänkin pois, vai kadunko sitä taas kerran? Pyöreät aurinkolasit yhdistettynä roikkuvaan tukkaan eivät vaan toimineet. Lisäksi kasvot olivat liian vaisut, huulet olisivat vaatineet kirkkaanpunaisen huulipunan. Mutta aina oppii, eikä aina voi onnistua! Ajattelin kuitenkin julkaista kuvat, sillä tykkäsin tuosta kuvien miljööstä tosi paljon. Myös nämä kuvat on muuten samalla aukiolla otettu eri päivänä, vierekkäin oli monta upeaa rakennusta. Pitemmittä puheitta, mitä te tykkäätte tästä synkästä asustani? Huomenna ajattelin muuten jakaa muutamia omia Milano-vinkkejä, joten pysykää kuulolla, jos matka sinnepäin on suunnitteilla.

10 kommenttia:

  1. Turhan kriittinen olet itseäsi kohtaan :D
    Tykkään sun tukasta tässä ja asukin on ihana! <3
    Itse tykkään pukeutua usein kokomustaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Jennifer! <3

      Kiva kuulla etten niin kaamealle ehkä muiden silmissä näytä :D Sehän se onkin kuin ihaillen katselen aina muilla kokomustia asuja, mitkä näyttää superhyville, mutta kun itse puen mustaa, joku siinä vain mättää, ei ole reilua :D Sama juttu tukan kanssa, ise kun olen niin lyhyt, niin ehkä tukankin pitäisi olla lyhyt, on taas vaikeaa ;D

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Jeniferin kanssa samaa mieltä;olet liian kriittinen itseäsi kohtaan. Näytät kauniilta ja tyylikkäältä.Ja hiuksesi ovat todella hyvässsä kunnossa ja nätisti laitettu. Eikä asussa mitään vikaa. Kellekään ei kyllä bikertakki sovi paremmin kuin sinulle.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! :) monesti kyllä julkaisen kaikki kuvat (vaikka tukka olisi huonosti ;) mutta välillä epävarmuus iskee. Kunnioitan kumminkin kuvaajaa sen verran, kun on aikaansa kuvien ottoon käyttänyt joten julkaisen :)

      Mä kyllä päätin että tukkaa pitää nyt lähteä :D

      Mukavaa viikon jatkoa! ❤

      Poista
  3. Mitä ihmettä?! Kyllähän sulle sopii kokomusta! Muutenkin hyvännäköinen look! Puhdista peilisi nainen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiitos tuhannesti!! :) kuten sanottu ihailen mustaa aina muilla, mutta joku siinä itsellä mättää?! :D

      Kiitos komnentista ja mukavaa kevättä! 😊

      Poista
  4. Pöhpöh Anne, olet upea! Kokomusta toimii oikein hyvin, mutta ymmärrän jos siinä tuntuu olo "epävarmalta" - se vaan ei ole kaikkien juttu! :) Laukku on piste i:n päälle ;)

    pst. pitäisi taas ryhdistäytyä kommentoinnissa, täällä kun aina ollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elina!! :) Se on totta, kaikki ei vain käy kaikille, vaikka miten haluaisi :D

      Tosi kiva kun kommentoit! <3

      Poista
  5. Kiva asu! :) Ootko muuten koskaan käynyt Playa de palmassa? Jos niin vinkkejä kaipailisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) en ole valitettavasti käynyt. Meillä on hitusen erilaiset intressit lomille, niin ihan rantakohteet ei ole meitä varten. Espanjasta tykkään kyllä älyttömästi, että varmasti on upea paikka :)

      Poista