tiistai 1. joulukuuta 2015

NEW ACCESSORIES



 Kuten olen monesti maininnut, tykkään panostaa asusteisiin. Reilu vuosi sitten ostin Burberryn klassisen kashmirvilla kaulaliina, muttei sille lopulta enää tänä syksynä löytynytkään käyttöä, sillä makuni on vähän valitettavasti muuttunut vuoden takaiseen. Burberry löysi kuitenkin itselleen helposti uuden käyttäjän, joten hankin sen tilalle jotain enemmän oman tyylistäni COS:in harmaan kashmir pipon ja kaulaliinan muodossa. Pyrin siihen, etten haki mitään uutta ennen kuin luovun jostain vanhasta, muuten tilanne on pian taas se, että kaapit pursuavat tavaraa. Pipojen hamstraamiseni alkaa olla jo kyllä vitsi minun ja erään ystäväni kesken. Kiinnitän kaupoilla ensimmäisenä huomioni hattuihin. Olin kuitenkin melko pitkään etsinyt yksinkertaista hattua, jonka materiaalin oli täytettävä tiukka seulani, yleensä korkea hinta tuli vastaan. Tupsupipoja eteisestä löytyy jo aika monta, ja niitä tuntuukin löytyvän nyt liikkeistä helpommin, mutta simppeliä ohutta pipoa sainkin etsiä jonkun aikaa. 

Muutamia viikkoja olin ehtinyt ihailla COS:in nettisivuilla yksinkertaisia ja kohtalaisen edullisia pipoja, ja monesti olin jo aikeissa laittaa tilausta menemään, mutta ennätinkin toissa viikolla piipahtaa Helsingissä ihan liikkeessä paikan päällä. COS on muuten yksi niistä liikkeistä, joissa en ole jotenkin oppinut käymään ja lähinnä olen piipahtanut siellä pikaisesti sen enempää katselematta. Olen huomannut itsessäni sellaisen jutun, etten oikeastaan koskaan löydä suoraan liikkeestä mitään, minun tulee tutkia valikoima ensin nettisivuilta läpi ja löytää ne helmet, joita menen sitten liikkeeseen katsomaan. Onnekseni hattuja oli putiikissa jäljellä, joten nappasin mukaani tämän harmaan sekä samanlaisen mustana, niin kuin olin jo kotona suunnitellut. Myöhemmin samana päivänä kävin vielä ostamassa harmaaseen pipoon sopivan kaulaliinan pähkäilyjen jälkeen, sillä senkin olin jo kotona päättänyt ostaa, mutta piheys meinasi iskeä. Materiaaliltaan nämä ovat tosiaan 100% kashmirvillaa, mutta hinta ei ollut mikään järkyttävä! Ainakin toistaiseksi ovat käytössä vaikuttaneet todella hyviltä, eikä edes vesisade ole jättänyt jälkiään.

 Mustia aitonahkaisia käsineitä kashmir-vuorella ja kivalla vetoketju -yksityiskohdalla olin sovittanut putiikissa jo kuukausi sitten. Kyseiset istuivat täydellisesti käteeni, mutta ajattelin niillä olevan hitusen liikaa hintaa, joten en raaskinut tuolloin ostaa. Kuukauden käsineitä ajatelleena ja nettisivuilla lähes päivittäin niitä katselleena päätin ostaa ne, sillä olisin jäänyt harmittelemaan niiden perään ihan varmasti, jos olisin toistamiseen liikkeeseen jättänyt. Käsineet ovat kuitenkin käytössä päivittäin tähän vuodenaikaan ja minusta on tärkeää, että myös hanskat sopivat muuhun asuun. Myymäni Burberryn huivin hinnalla sain helposti hankittua kaksi uutta pipoa, kaulaliinan ja vielä nahkakäsineet samasta putiikista. Win-win situation!

10 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama setti: tuo harmaa kaulaliina ja pipo sekä musta pipo :) Ostin ne edellisvuonna, ja edelleen lemppareitani. Tykkään niiden simppeliydestä, nyt kun mulla on meneillään tämä yksiväristen pintojen kausi. Materiaali ja suoraviivaisen selkeä tyyli on näissä ja usein muissakin Cosin jutuissa parasta. Tsekkaa myös neuleet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa mietinkin, että jotain tuttua näissä oli ja katselin sun blogia läpi kun pohdin näiden hankintaa, että onko sulle nämä! Tuntuu, että usein saan sulta ihan "huomaamatta" inspistä, että kiitos <3 Ostin viime talvena Hennesiltä ihan muutamalla eurolla vastaavat mustan ja harmaan pipon, mutta se huono materiaali häiritsee mua nykyään niin paljon, että kaikki akryylijutut on saanut lähteä :D Toivottavasti näistä olisi iloa vuosiksi eteenpäin :) Ja tosiaan hintakaan ei ollut mikään järkky, nimittäin katseliin monia vastavia pipoja joiden hinta oli siinä 70-90€!!! Mä oon kyllä ihan hulluna kaikkiin asusteisiin, varsinkin kun kaikki vaatteet kirraa tällä hetkellä :/

      Poista
    2. Oi miten kiva kuulla, ja todellakin on muuten myös päinvastoin, mä usein katson sun kuvia ja rakastan sun asuja, ajattelen joskus vahingossakin et "miten Anne tän pukisi" :D

      Poista
    3. Heheh, eikä! :) No kiitos tuhannesti! <3 Kiva että menee puolin ja toisin!

      Poista
  2. Tilasin Zalandolta tuollaisen pipon,sillä en kaupoista löytänyt. Cosista en minäkään oikein löydä mitään,vaikka kaikki muut tuntuvat löytävän sieltä vaikka mitä . Minun silmälle tuotteet ovat huonosti aseteltuja ,etten oikein näe niitä ylläni,mutta kannattaisi varmaan joskus vaan sovitella.Muuten mikä musta pusero sinulla oli ylläsi,sillä se kiinitti erityisesti huomioni;näytti jotenkin tosi kivalle.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tein aikamoisen työn, ennen kuin pipot löysin. En nimittäin ole valmis maksamaan näin simppelistä hatusta lähemmäs 100 euroa, mitä monet maksoivat :/ Niin minustakin kaikki muut löytävät Cosilta aina kaikkea ihanaa, mutten itse ennen tätä. Sama juttu on muuten Gina Tricot, minä kun menen sinne näen vain rumia lumppuja, mutta muilla on mitä ihanempia vaatteita heiltä :D Tosin en kyll ikin löydä putiikeista mitään ilman etukäteen netistä katselua :) Paita on ihan Vilan perusneule, tämä:

      https://www.zalando.fi/vila-share-neule-musta-v1021i08h-q11.html?wmc=AFF358_ZX_FI_CAM01.1735196_1698785..&opc=2211

      Ihan älyttömän hyvä perusneule ja kestää niin käyttöä kuin pesua :) Sama löytyy valkoisena vuoden takaa ja edelleen tosi hyvässä kunnossa, vaikka olen käyttänyt ja pessyt älyttömän paljon! Tuo 50% puuvillaa 50% akryylia on hyvä suhde neuleessa minusta :)

      Poista
  3. Tosi kivat nämä, olen sovitellut samoja! Ja ostin just myös harmaan pipon (Stockalta) ja ajattelin yhdistää kamelitakkiin samaan tapaan kuin sulla tässä :) mä tykkään COS:in neuleista ja asusteista, muttei kaikki sieltä oo suinkaan omaan mieleen. Ja sama juttu ton Gina Tricotin kanssa, mitä tohon edelle kommentoit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minustakin ja oli muitakin kivoja värejä saatavilla :) Vau, uusi piposi on varmasti hieno! Kameli ja harmaa meneekin kivasti yhteen.

      Cosilla oli kyllä vaikka mitä kivaa, mutta nyt ei ollut ostoslistalla kuin nämä asusteet, mutta ehdottomasti alan kiertää tämänkin putiikin aina läpi. Gina minua ihmetyttää eniten, käyn siellä välillä, mutta se jotenkin sotkuisen oloinen myymälä ja huonot materiaalit ei nappaa. Sitten kuitenkin aina huomaan, että muut tekevät sieltä mitä upeimpia löytöjä, miten ihmeessä? :D

      Poista
  4. Ketjuliikkeen kauppa ei ole putiikki. Putiikki=boutique tarkoittaa yleensä pientä ketjuun kuulumattoman kaupan liikettä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en usko, että blogin kieliasu on muutenkaan äidinkielen oppikirjan mukaan ;) Minä kutsun kaikkia liikkeitä putiikeiksi ja muita kuin nettikauppoja (vaikka olisi iso marketti) kivijalkaliikkeiksi, joten niin myös kirjoitan ja aion jatkossakin kirjoittaa, vaikka näistä aina silloin tällöin huomautetaan :) Ei tämä ole niin vakavaa katsos ;)

      Poista