maanantai 28. joulukuuta 2015

WEEKEND CASUALkengät Converse (nämä saatu @DefShop) - takki Mango - pipo & käsineet COS 
kaulaliina H&M - laukku Louis Vuitton - neule Vila - farkut Zara 

Viikonloppuisin on kiva ottaa rennosti kaiken suhteen, meikata kevyesti ja pukeutua yksinkertaisesti farkkuihin, neuleeseen ja tennareihin, heittää pipo päähän sen enempää tukkaa laittamatta. Kävellä meren äärellä ja poiketa kahville meranrannalla sijaitsevaan kahvilaan, juoda kuumaa kaakaota lämmitetyllä ja lasitetulla terassilla merelle katsellen. Ei kyllä tosiaan tulisi ihan ensimmäisenä mieleen näitä kuvia katsoessa, että eletään tosiaan loppuvuotta, meri on auki eikä lumesta ole tietoakaan, muutama venekkin vesillä joulukuussa ja aurinko paistaa. Uskon silti, että vielä meri jäätyy ja luntakin tänne saadaan.


Valkoiset Converset ovat klassikot, joihin en kyllästy koskaan. Minulla oli toiveissa uusi pari varrellisia Consseja, ja sainkin ne DefShopilta juuri sopivasti joululahjaksi. Ihan parasta kaivaa upouudet vitivalkoiset Conssit laatikostaan! Siniset farkut ovat kuin tehty Conversejen kaveriksi, mutta kylläpä näin joulun jälkeen olikin vaikeuksia saada housut mahtumaan jalkaan, sanokaa etten ole ainut?! Minusta Louis Vuittonin Monogram -kuosi sopii hyvin Conversejen kanssa, joten otin pitkästä aikaa Petit Noén käyttöön, se on minulla lähinnä kesäkäytössä, mutta kun lumesta ei ole tosiaan tietoakaan pääsi laukku pitkästä aikaa olalle. Noé onkin ainut merkin laukku, joka minulta enää löytyy, ehkä olisi aika tehdä päivitetty laukkupostaus? Monogram -kuosi sopii minusta parhaiten yksinkertaisten juttujen kanssa, kuten ihan vain kamelinruskean takin sekä mustan neuleen ja asusteiden. H&M:n kashmirkaulaliina ja COS:in kashmirpipo sopivat täydellisesti yhteen, lisäksi molemmissa on todella hyvä hinta-laatusuhde. Kuten olen monesti sanonut, hyvistä materiaaleista ja kestävistä tuotteista ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Kengät saatu blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Laukkupostaus kyllä kiinnostaisi, sinulta kun löytyy kokoelmastasi melkoisia aarteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Kesällä tosin vasta tein, mutta laukkuja lähtenyt sen jälkeen. Täytyy siis laittaa piakkoin toteutukseen ;)

   Poista
 2. Laukkupostaukselle ääni myös täältä! :)

  Jensku

  VastaaPoista
 3. Tuo Petit noe on kyllä aivan ihana malli! Osaatko sanoa missä hinnoissa suomen LV:n myymälässä laukku mahtaa liikkua ?

  VastaaPoista