sunnuntai 6. joulukuuta 2015

MY CHRISTMAS WISH LIST


huivi Becksöndergaard - pipo Tommy Hilfiger - kengät Converse  - aurinkolasit Ray-Ban 
laukku Furla - toppatakki CMP - toppahousut Icepeak

 Joulu alkaa lähestyä uhkaavasti, muttei itselläni kyllä ole lahjastressistä tietoakaan, sillä lahjat olen keksinyt ja melkein hankkinutkin jo, pakkausmateriaaleista puhumattakaan. Olemme menossa ystäväni kanssa ensi viikolla Tallinnaan, joten loput lahjat tulen ostamaan siltä reissulta. Enää ei siis ole kuin oikeastaan paketointi jäljellä, mikä onkin mukavaa puuhaa. Tykkään enemmän antaa kuin saada lahjoja, enkä malttaisi odottaa, että pääsen lahjat antamaan oikeille omistajilleen. Tein kuitenkin pienen haavelistan, mitä itse lahjapaket(e)ista mielelläni avaisin, kuten kollaasista näkyy pehmeät paketit ovat mieleeni. 

Ainut asia minkä oikeasti tarvitsen on ulkoiluasu talveen, sillä lenkkeilen paljon, mutten jotenkin raaskisi ostaa uutta takkia ja toppahousuja. Ajattelin ehkä toivoa vaikkapa lahjakortin johonkin urheiluliikkeeseen, jolla voisin puvun hankkia. Lenkkiasuun kuuluu myös ehdottomasti heijastin, joten jos sellainen joltain puuttuu, niin ei kun toivetta joulupukille rustaamaan! 

Valkoiset varrelliset Converset huolisin, sillä entiset yli kolme vuotta vanhat ovat parhaat päivänsä nähneet ja pohjatkin alkavat olla vähän niin ja näin. Joten kengille olisi kyllä tavallaan jo tarvettakin, varsinkin kun lunta ei näy mailla halmeilla. Se onkin ihana fiilis kaivaa vitivalkoiset Conssit laatikostaan. Minusta valkoiset Converset toimivat vuodesta toiseen ja niihin en kyllästy.

Asusteiden kanssa menee harvoin pieleen, jos minusta on kyse. Varsinkin muhkean kaulahuivin kaivaisin enemmän kuin innolla lahjapaketista. Ihastuin palavasti Becksöndergaardin nudeen huiviin, mutta myös vähän toisen sävyisen Ichin huivin huolisin enemmän kuin mielelläni (lempparihuivejani saa nykyisin myös Zalandolta monissa väreissä, kuten vaaleanbeigessä). Myös pipot ovat aina mieleeni ja tummansinisen hatun hyvässä materiaalissa huolisin, tai vaihtoehtoisesti valkoinen pipo mahtuisi vielä talvivarustukseeni. Pyöreitä Ray-Banin aurinkolaseja en saa mielestäni, joten mahtavaa olisi ne aattona paketista kaivaa.

Shopper -mallinen laukku olisi ihana, ja monesti Neverfullin lähdettyä olen tämän mallista laukkua oikeasti kaivannutkin. Ihastuin Furlan yksinkertaiseen laukkuun (en muuten edes aiemmin ollut huomannut, että myös Furlaa saa tilattua Zalandolta). Laukkua en kuitenkaan kehtaisi koskaan lahjaksi pyytää, tai mitään muutakaan näin arvokasta. Joka tapauksessa tässä potentiaalinen laukku, kun sen hankinnan aika tulee, ehkei vielä jouluksi kuitenkaan.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti