keskiviikko 2. joulukuuta 2015

HAMEHAASTE

collegepaita *Cheap Monday - hame *Vero Moda

Tänään napatessani yllä olevan kuvan Instagramiini (@annejennika) sain idean kirjoittaa aiheesta pikaisesti myös tänne blogiin. Nimittäin miksi talvella hameet jäävät niin vähälle käytölle? Vaikka olen ehdottomasti enemmän hametyttöjä kuin farkku, niin jotenkin kylminä vuodenaikoina tuntuu päivästä toiseen kiskaisevan ne samat farkut jalkaan. Miksi? Kun kaappi on pullollaan muutakin ja hameet sekä mekot ovat minusta myös paljon mielenkiintoisempia vaatekappaleita. Oma tekoselitykseni on se, etten yksinkertaisesti viitsi enkä jaksa panostaa talvella pukeutumiseen, kun usein muut ihmiset eivät näe kuin päällystakin. Usein kuitenkin keskiviikkoisin pukeudun hameeseen, sillä illalla on omepelua kurssilla, ja hame/sukkahousut yhdistelmässä alaosien sovittaminen on helpompaa, omia tekeleitään kun on syytä sovitella pitkin tekovaihetta, ettei koon kanssa mennä pahasti metsään. Mietin kuitenkin, että miksi en pukeutuisi ihan omaksi ilokseni hameisiin ja mekkoihin päivittäin, vaikka aamulla menisikin ihan pieni hetki kauemmin sukkahousuja jalkaan kiskoessa. Haastan myös teidät muut ottamaan hameet enemmän käyttöön myös talvella! Mietin itse jopa haastavani itseni käyttämään yhden viikon jokaisena päivänä hameita tai mekkoja. Hame on loppupeleissä helppo arkivaate ja vielä arkisemman siitä saa esimerkiksi yhdistämällä sen kanssa rennon collegepaidan, niin kuin minä tänään.

4 kommenttia:

 1. Olin yksissä naamiaisissa kerran naiseksi pukeutuneena. Minihameessa ja paksuhkoissa sukkahousuissa, kun oli talvi. Täytyy sanoa että yllätyin kuinka kuinka mukava yhdistelmä oli. Paljon rennompi kuin farkut, ainoastaan joutui varomaan miten koipiaan heitteli. Tyttöystävä ei oikein ilahtunut ehdotuksesta, että alkaisin jatkossa käyttää tuota asua enemmänkin. Farkkujen alla olen muutaman kerran noita sukkahousuja käyttänyt pitkien kalsareiden sijaan. Ovat kuitenkin vähän ohuemmat kuin perinteiset kalsarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D ainakin aamu alkoi hauskasti, että kiitos :D

   Poista
 2. Kiitos,otettu haaste vastaan. On totta,että talvella kiskaisee päälle sen helpon vaihtoehdon ja olen myös ajatellut,että kun talvirotsi ,niin sama kait se on..... Olen itse hame-ja mekkotyttö ( = vanha nainen),joten todella sääli jos jää talvella pukeutuminen tylsäksi vain viitseliäisyyden vuoksi.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIva kuulla! :) Joo ihan totta, ei vaan jotenkin viitsisi. mutta nyt ryhdistäydytään! :)

   Poista