torstai 3. joulukuuta 2015

SIMPLE OUTFIT


pipo, huivi & käsineet COS - takki Mango - laukku Céline - neule Vila (*tämä
housut Dr. Denim (*nämä saatu) - nilkkurit Mango (samantyyliset *täältä) - aurinkolasit Ray-Ban (*nämä)

Esittelinkin jo täällä uudet COS:ilta ostamani asusteet, mutta tässä vielä näytille koko asu niiden kanssa. Viime aikoina olen kierrättänyt paljon samoja vaatteita, suurimman osan ajasta päällä taitaa olla Dr. Denimin maailman mukavimmat *mustat housut tai Vilan *musta neule. Kyseisessä neuleessa on minusta hyvä-hintalaatusuhde, kestää niin käyttöä kuin pesua. Harvoin kuitenkaan käytän mustaa niin ylä- ja alaosassa samaan aikaan, mutta välillä niinkin. Minusta musta, harmaa ja kamelinruskea sopivat hyvin yhteen. Tällä hetkellä minimaalisuus taitaa olla se juttu pukeutumisessa. Se sopiikin hyvin minulle, sillä yksinkertaiset vaatteet miellyttävät myös omaa silmääni, enkä koskaan ole tykännyt. että vaatteessa on liikaa yksityiskohtia, ja asut tykkään pitää kohtalaisen simppeleinä. Usein kuitenkin koen, että asut saattavat jäädä vähän vaisuiksi kaikessa yksinkertaisuudessan, mutta joku kiva asuste, kuten pipo, tekee heti sitä jotain. Tuona päivänä muuten myös aurinko pilkisti välillä pilvien välistä, joten tietysti otin aurinkolasit heti käyttöön, kun pienikin mahdollisuus tuli. Nyt kun katsoin säätietoja, niin vesisadetta tuntuu vain lupaavan. Mikä tämä tällainen joulukuu muka on?

2 kommenttia:

  1. Moi! Ostoslistalla olis mustat housut ja oon nyt miettinyt tuota sulla olevaa Dr.Denimin mallia. Housuista on jotenkin vaikea tietää sopivaa kokoa, jos nettikaupasta aikoo tilata. Niinpä ajattelin nyt sulta kysyä, että ovatko nuo pöksyt isoa vai pientä kokoa, venyvää yms? Varmaankin kaksi eri kokoa pitää tilata sovitettavaksi, mutta silti ois kiva kuulla mielipidettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä housut ovat kyllä ihan superit, en ole ikinä omistanut yhtä mukavia housuja! :) Ottaisin näistä ihan normikoon, tai yhtä kokoa pienemmän. Hosut ovat TOSI venyvät, ja näyttivät aluksi ihan lastenhousuilta ja olin varma etten ikinä saa niitä päälleni :D

      Poista