maanantai 21. joulukuuta 2015

BRIGHT WHITE









tennarit Reebok (*nämä saatu @DefShop) - takki Zara - laukku Céline - farkut Topshop (tämä malli
neule Vila (tämä) - aurinkolasit Ray-Ban (nämä) - huivi Ichi (eri väreissä täältä & täältä) - käsineet COS

Vitsit mikä sää oli lauantaina! Aurinko paistoi pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että heti tuntui paljon pirteämmältä. Ei muuta kuin aurinkolasit nenälle ja ulos. Ihan uskomattoman lämmin talvi on mahdollistanut lenkkareiden käytön, mutten itse kuitenkaan ihan nilkat paljaana halua tähän aikaan vuodesta kulkea, sillä se vain näyttää hassulle, joten loistava vaihtoehto onkin varrelliset lenkkarit. Olin pohtinut hetken valkoisia varsilenkkareita, ja silmäillyt hyviä malleja niin Nikeltä kuin Reebokilta. Ilokseni sain valita DefShopilta pari tuotetta, päädyin kahtiin kenkiin, joista toiset ovat *nämä ihanat nahkaiset vitivalkoiset varrelliset Reebokin tennarit. Päädyin tähän kyiseseen malliin, sillä malli on kohtalaisen siro ja olen ollut Reebokin lenkkareihin todella tyytyväinen aiemmin. Lähdin yhdistelemään lenkkarit simppelisti ihan vain valkoiseen neuleeseen, farkuihin sekä mustaan siistiin villakangatakkiin, ja viikonlopun kaupunkiasu oli siinä. 

DefShop oli itselleni uusi tuttavuus, joten oli mahtavaa päästä testailemaan kyseistä nettikauppaa. Minusta on aina mukavaa löytää uusia kauppoja, netistä kun tosiaan lähes kaiken aina tilaan. Kyseinen liike on erikoistunut streetwear -pukeutumiseen, mutta valikoimasta löytyy kyllä ihan kaikkea muutakin, niin naisille kuin miehille. Itselläni menikin sivuja selatessa hetki jos toinenkin, sen verran suuri valikoima tuotteita on tarjolla. Varsinkin juuri kenkävalikoima oli omaan makuuni, lisäksi liikkeessä on myös niitä vähän erikoisempia vaatteita ja asusteita. Paketti tuli kohtalaisen nopeasti, jouluruuhkista huolimatta, suoraan kotiin lähetin mukana. 

Huomaatteko muuten tukassa mitään uutta? Raidat ovat tulleet takaisin. Tarkoitus oli venyttää kampaajalla käyntiä niin pitkään kuin mahdollista, mutta siinä vaiheessa kun jokainen aamu alkaa huonosti niinkin mitättömän asian kun ruman tukan takia, on aika tehdä asialle jotain. Viimeistään postattuani nämä kuvat alkoi asia oikeasti ärsyttää niin paljon, että otin samantien yhteyden kampaajaani, joka saikin minulle kalenteriinsa tungettua ajan näin vielä ennen joulua. Tiesin jo lähtiessäni kampaajalla, että kokonaan tumma tukka saa lähteä - taas kerran. Eipä kampaajaakaan yllättänyt yhtään, kun pyysin vaaleita raitoja. Kerta toisensa jälkeen tulen siihen tulokseen, että suosikkitukkani on jotain tumman ja vaalean väliltä, ehkä parempi pysyä tässä vain.

*Kengät saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

11 kommenttia:

  1. Aivan kertakaikkisen täydellinen asu.Jotenkin nuo valkoiset lenkkarit kruunasivat tuon asun;piste iin päällä. Sait taas aikaan aikamoisen pakkomielteen moisten tossujen hankintaan,sillä muutoin kaikki asun osaset on jo vaatekaapissa. Ja tuo Celinen laukkukin kummasti silmääni miellyttää,vaikka vielä vuosi sitten en tykännyt yhtään kyseisen merkin laukuista.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! <3 KIva jos innostuit asusta, ei kun kokoamaan sitten omasta kaapista ;) Kiva, jos se musta takkikin löytyi!! :) Mistä löysit? Kengät on tosi kivat, aika kasarit kyllä niin kuin nuo aurinkolasitkin :D

      Poista
    2. No,sieltä Zarasta se täydellinen musta kolttu löytyi,mutta piti mennä ihan Tukholman Zaraan ennenkuin tärppäsi.
      Ja jep,nuo lenkkarit lähti tilaukseen minulta ja tyttäreltä,mutta eivät ole vielä tulleet.
      -kirsi-

      Poista
    3. Anteeksi, että vastauksessa kesti! Tosi kiva, että musta takki löytyi! :) Ulkomailta tosiaan löytyy Zarasta paremmin, liikkeet ovat siistimpiä.
      Kiva kuulla, että tykkäsitte lenkkareista niin paljon, toivottavasti istuu jalkoihin :)

      Poista
  2. Tosi kiva asu! Simppeli mutta niin toimiva kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Yleensä, jos lisään asuun jotain ekstraa, se vaan menee minusta liiallisuuksiin, yksinkertainen on kaunista :)

      Poista
  3. Yksi kuva olisi varmasti ollut jo ihan riittävä ja toi musta takki kaipaa kyllä vaateharjaa/teippirullaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta villaknagastakiki on herkkä ja helposti kerää ja oikein vetää puoleensa kaiken mahdollisen,mutta so what? Kuka kerkee ja edes haluaa koko ajan olla putsailemassa? Ota anonyymi rennosti ja älä pingota.
      -kirsi-

      Poista
    2. Hei anonyymi, kuvien ottaminen on aika iso "työ" eli tietenkin niitä käytän täällä blogissa niin paljon kun haluan, olisi loukkaavaa jo kuvaajaa kohtaan jättää käyttämättä :) Teen sellaista blogia mistä itse tykkään, eli kuvia tulee paljon ja tekstiä mahdollisimman vähän, harmi jos tämä käytäntö ei sinua miellytä :/

      Mustat vaatteet ovat tosiaan inhottavia kun niihin jää kaikki nöyhtä kiinni :( Minä juuri kotoa lähtiessä takkia putstasin, mutten ihan kaunpungilla teippiharja kourassa kävele, saati että ehtisin takkia joka hetki olla putsaamassa. Jos sinulla on hyviä vinkkejä mustien vaatteiden pitämiseen mustina niin laita ihmeessä jakoon? :)

      Hyvää joulua myös sinulle, kyllä se joulumiele vielä löytyy! :)

      Kirsi, niimpä! :) Mustat vaatteet on tosi hankalia juuri sen takia :(

      Poista