maanantai 2. marraskuuta 2015

LOKAKUUN ASUT
Lokakuusta jäi päällimmäisenä mieleen mitä upeimmat säät, aurinko paistoi lähes päivittäin, kumpa marraskuu olisi yhtä ihana! Lokakuun teema pukeutumisen suhteen oli selkeästi (printti)mekot ja otinkin niistä ilon irti, kun vielä tarkeni yhdistää nahkatakkiin. Loppukuusta mukaan tulivat pooloneuleet ja neurtaalimmat sävyt. Täytyy sanoa, että viihdyn kaikista parhaiten mekossa ja nahkatakissa, se onkin luottoasuni ja toimii minusta aina. Laukuissa tunnun jumittavan täysin Célinen Nanossa, se vain sopii ihan kaikkeen, mutta ehkä blogin kannalta käy tylsäksi kantaa aina samaa laukkua mukanaan. Nyt marraskuussa haastankin itseni käyttämään asusteitani monipuolisemmin!

8 kommenttia:

 1. Ihania asuja kaikki,mutta yllättäen ykköseksi nousi trenssi ja fedora-hattu.Jotenkin ne mätsää niin hyvin yhteen ja sopii sinulle jotenkin mahdottoman hyvin.Ja kaikki asuvalinnat olivat minusta täyskympejä.Sinulla on vain silmää pukeutumiselle.En tiedä teetkö työksesi jotain vaatteiden ja parissa,mutta hyvin voisin kuvitella sinut pukeutumisneuvojana tai stylistinä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Kirsi! <3 Voi kiitos vaan "luottamuksesta" mutten ehkä stylistiksi kuitenkaan, kun en itsekään pukeudu aina "sääntöjen mukaan" :D Vaatekaupassa näkisin hyvin itseni työskentelemässä. ja ehkäpä vielä joku päivä, sillä pelkissä konttorihommissa en näe itseäni lopunelämää :)

   Olet aina niin ystävällinen kyllä <3
   Mukavaa päivää! :)

   Poista
 2. Nättejä asuja kaikki! Mun suosikki on tuo nro 7. Olenkin tuollaista hattua ihaillut muilla, mutta jostain syystä en ole vielä itselle uskaltanut ostaa :D
  -tuulikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulikki! :) Hattuja on kyllä kaupat pullollaan, eli ihan varmasti löydät omasi, jos vain haluat ;)

   Poista
 3. Voi Anne, sä oot niiiiiiin tyylikäs! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos vaan ja kuule sitä samaa!!! <3

   Poista
  2. Todellakin ja niiiiin naisellinen!! <3
   Ootko muru instassa? Olisi kiva seurata! Mut löytää nimellä rouvavee (kuvassa minä ja Eiffel).

   Poista
  3. Olettepa ystävällisiä, kiitos! <3

   Mut löytää instasta nimellä annejennika ;)

   Poista