perjantai 6. marraskuuta 2015

MINI BELT BAG
Siinä se nyt on, musta talvilaukkuni. Kun tein päätöksen tämän Célinen Mini Belt Bagin suhteen, siinä ei kauaa mennyt, kun olin sen onnistunut hankkimaan. Tämä laukku aiheutti heti sen käsiin saatuani itselleni ihastuksen huokailuja, niin kuin laukun kuuluukin. Tosin täytyy sanoa, että lämpenin tälle mallille melko hitaasti, mutta pian löysinkin itseni päivittäin katselemasta sitä kuvissa ja pohtimasta, kuinka hyvin se omaan tyyliini sopisi. Onneksi lopulta se täydellinen laukku löytyi, vaikka täytyikin testata kahta laukkua ja Balenciaga lähettää takaisin. Yllättävän helposti muuten sujui laukun palautus, ja rahatkin tulivat reilussa viikossa takaisin. Luotto merkkiin ei siis missään nimessä mennyt, vaikkei Classic City ollutkaan minua varten.

 Tämä Belt Bag on osoittautunut juuri niin täydelliseksi omaan käyttööni kuin kuvittelin. Tykkään laukun mallista, koko on juuri oikea, mattamainen grained -nahka on loistava omaan käyttööni, sillä se ei kiillä eikä siinä naarmut saati vesipisarat näy, kaiken lisäksi kultaiset yksityiskohdat kruunaavat koko komeuden. Laukku kulkee kevyesti olalla tai kädessä. Monet mustat laukut ovat omaan makuuni liian tylsiä, joten jotain ekstraa piti olla, tämä laukku ei ole missään nimessä tylsä muotoilunsa ja vöidensä vuoksi. Haussa oli rento musta laukku, ja vaikka tämä jämäkkä ulkonäöltään onkin, niin mukana kulkee kyllä rennosti. Hitusen pelkäsin, kuinka hankala tuo laukun läppä on, mutta käytössä siihen on jo tottunut. Puhelin, jota eniten tarvitsen, kulkee näppärästi laukun sivutaskussa. Aivan ihana laukku<3

18 kommenttia:

 1. Jihuu onnea uudesta laukusta! En voi muuta kuin yhtyä ylistyssanoihisi, ihan tosi kätevä laukkumalli! :)

  VastaaPoista
 2. Ah, Belt Bag on ihan paras, enkä oo ainakaan vielä kyllästynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) No se olisi ehkä vähän huolestuttavaa, jos niin lyhyessä ajassa kyllästyisi :D

   Poista
 3. Täytyy ehkä ruveta syömään sanoja, tämä musta on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Onnea uudelle laukulle :-) Itsekin tarvitsisin mustan laukun, jotenkin musta väri on taas tosi houkutteleva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Ihan sama juttu, pitkään konjakinruskea oli lemppari, mutta nyt musta miellyttää enemmän.

   Poista
 5. Hei eikä! Mun Celine-kuume vaan kasvaa, tää on kyllä niin ihana! Täytyy pistää pian harkintaan, kunhan ensin pääsen jostain lueskelemaan kokemuksia hieman pidemmän käytön ajalta :) Nyt tuntuu siltä, ettei tee mieli hankkia mitään laukkua ellen ole ihan 100% varma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, paha :D Joo laukku on tosi ihana ja ihan täydellinen omaan käyttöön, sillä olen kuullut, ettei tämä malli ihan kauheaa määrää painoa kestä! No Célinen laadusta voin yleisesti sanoa, että ihan super! :) Nano on joutunut jo ihan kaikenlaisten säiden armoille eikä se ole moksiksaan! Célinen laukkuja kun ei saa suojata laisinkaan!

   Poista
 6. On se kaunis! Haluisin jo nähdä sen asukuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Asukuvat julkaisinkin juuri ja toisetkin on tulossa myöhemmin ;)

   Poista
 7. Hei saanko kysyä mistä tilasit/ostit tämän laukun? Ja lukevatko he kenties blogiasi kun on noin osuva tuo saatekortti? :D Tosi sievän näköinen, vaikka yleensä minäkään en ihastu läpällisiin laukkuihin :)

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan Ranskan liikkeestä tuli minulle. Heh, eivät kyllä lue :D Oli puhetta mustasta talvilaukusta heidän kanssaan :) Kiitos, minustakin laukku on tosi ihana :)

   Poista
 8. Tämä on kyllä kaunis, kotiuttaisin samantien. Tämä on kyllä harkinnan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samaa mieltä! :)Suomesta on vaan tosi vaikeaa saada tämä laukku :/

   Poista
 9. Hei,

  olen itsekin aikeissa hankkia kyseisen laukun. Olisikin tiedustellut, kuinka olet omasi hankkinut? Ymmärsin, ettet ole ollut paikan päällä Ranskassa vaan tilannut sen? Onko Celinellä mahdollisuutta tilata tuotteita pohjoismaihin esim puhelimitse vai kuinka he toimivat?

  Ruotsissa löytyy Celinen liike, mutta kyseinen laukku siellä euroissa on noin 1850e, ja mikäli tiedot Celinen sivuilta pitävät paikkaansa on kyseinen belt bag mustana 1600e? Tämän vuoksi, en mielelläni laukkua Ruotsista hankkisi vaan olen miettinyt muita vaihtoehtoja :)

  Kiitos avusta!

  YT,
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka!

   Tämä laukku on tosiaan lähetetty minulle Ranskasta Cannesin liikkeestä. Olin asioinut siellä aiemmin pari kertaa parin vuoden aikana, joten sain (ilmeisesti myymäläpäällikön) yhteystiedot, ja hän lupasi lähettää minulle tuotteita Suomeen. Heillä kun oli jo asiakastietoni ennestään oli homma helppoa. Mutta tämän jälkeen muurama muukin on saanut laukkuja tilattua Ranskasta, eli soita rohkeasti mihin vain liikkeeseen :) Nettisivuilta löytyy myymälöiden yhteystiedot!

   Olethan jo tiedustellut Helsingin Luxbagilta laukun saatavuudesta?

   Olet ilmeisesti nyt katsonut micron hintaa. Belt Bagia kun on nykyisin saatavilla kolmessa koossa. Muistaakseni tämän minin hinta oli 2015 1700€.

   Toivottavasti saat laukun käsiisi, nimittäin tämä on ihana! :)

   Poista