keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Skirt in Winter


Inspiroiduin suuresti nähdessäni tämän Lilin hameasun, ja halusin itsekin viime lauantaina kahvittelemaan ja vähän taidetta ihailemaan pukeutua samantyylisesti, kuitenkaan asua täysin kopioimatta. Minusta blogeissa onkin juuri parasta inspiraation saaminen erilaisiin vaateyhdistelmiin, joita ei itsellään tulisi mieleen. Lilin lisäksi vierailen usein Ulriikan blogissa, jos kaipaan inspiraatiota hameiden ja mekkojen käyttöön, tämä nainen kun todellakin taitaa näiden vaatekappaleiden yhdistelyn! Itse yhdistin Mangon harmaan a-linjaisen hameen beigeen muhkeaan Espritin pooloon, navysiniseen takkiin ja mustiin asusteisiin.Tämä on muuten ensimmäinen hameeni tässä mallissa, en koe sen sopivan ihan parhaiten itselleni, mutta haluan toisinaan vaihtelua. Asu olisi kyllä näyttänyt paljon enemmän minulta, jos villakangastakin sijaan olisi voinut pukea joka mustan biker-nahkatakin tai beigen mokkanahkaisen version, kunhan ilmat vähän lämpenevät täytyy kokeilla asua ehdottomasti niin, nyt se jäi minusta vähän valjuksi. Arvatkaa vaan, olenko meinannut jo monesti heivata villakangastakit takapihan pöntöön ja ottaa nahkatakit ja trenssin käyttöön? No onneksi ihan pian tämä onnistuu paleltumatta. 


 hame *Mango - pooloneule Esprit - takki River Island - laukku Mulberry
rannekorut Beso Helsinki & *Stylesnob - nilkkurit Mango - aurinkolasit *Céline 

Muistakaa, että saatte tämän viikon ajan (15.2 asti) *Sunglasses Shopilta 12% alennuksen koodilla NANNE12!

*mainoslinkkejä 

26 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs asu ja ihania kuvia! Aivan ihana tuo rento poolo, ja voi että noi tummat hiukset vaan tuo niin särmän lookin <3 Erityisesti tuo eka kuva on ihan mieletön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Eka kuva on muuten kuvattu eri objektiivilla, haluttiin välillä kokeilla erilaisia kuvia :) Poolo on vaan vähän liiankin rento, helma ei pysy hyvin käännettynä millään, ärsyttävä :D Itse katsoin kuvia ja mietin miten näytän niin oudolle, että johtuuko se tuosta hameesta, mutta se olikin tuo mulla todella harvinainen keskijakaus!

      Poista
  2. Hyvältä näyttää ja hameet toimii hyvin myös talvella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elina ja kiva kun vierailit blogissani! :) Hame kyllä toimii mainiosti talvella, mutta usein laiskuus vie voiton ja tulee turvauduttua farkkuihin...

      Poista
  3. Ihana asu! :) Ja vitsit noi aurinkolasit! Pakko ehkä tilata kotiin kokeiluun sopiiko ne tällekkin naamalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! :) Aurinkolasit on upeat, joten tilaa! ;)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää munkin silmään :) Tummat hiukset ja tuo huulipuna näyttää jotenkin ihan superhyvälle yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihana kuulla! :) Tummat hiukset kyllä varmaan vaalenee taas pian, en jaksa niiden ylläpitämistä :D Pinkki huulikiilto on pikainen piriste harmaan keskellä :)

      Poista
  5. Ai et, nyt on näppärä setti! :) Koulutyttöhameet on munkin mieleen, ja voi että, poolon mäkin haluan! Mistään ei tunnut löytyvän just passelia, tylsää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan! :) Itse en ihan koe tosiaan omimmaksi vaatteekseni tällaista hametta, mutta kaipasin vähän vaihtelua :) Mä bongasin tämän poolon liikkeen ulkopuolella seisoessa ihan sattumalta ja kun materiaalikin meni nappiin kiikutin kassalle :D Välillä on supervaikeaa löytää se täydellinen yksilö!

      Poista
  6. Voi mä todella tykkään näistä asukuvistasi, niitä on aina niin ilo katsella ja tuo ensimmäinen kuva on jotenkin erityisen ihana :) Kunpa vaan ehtisi itsekin kuvailla enemmän.. En ole koskaan kokenut hameita omaksi jutukseni, mutta vitsit miten nyt tekisi mieli hankkia vaikkapa musta tuollainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti Elisa, tulin tosi iloiseksi tästä kommentista :) Toisinaan kun koko blogi ja kuvailu tuntuu typerälle ja turhauttaa :D Yleensäkkin blogikuvien otto on välillä tosi haastavaa kun arkipäivät menee töissä eikä viikonloppuisinkaan aina säät suosi saati ole aikaa kuvailla, taitaa olla meidän kaikkien bloggaajien ongelma? Mutta sen mukaan mitä muu elämä antaa myöten :) Minä kyllä voisin hyvin kuvitella sinulle hameen, sopisi varmasti älyttömän hyvin, joten ei kun sovittelemaan! ;)

      Poista
  7. Vautsi. Upea kokonaisuus, tykkään! <3

    VastaaPoista
  8. Hame on tosi ihana ja kuvat ovat erittäin kauniita <3

    VastaaPoista
  9. Ihana asu!!<3 Ja höpöhöpö, toi hame sopii sulle tosi hyvin! :) Sitä aina asettaa omalle kropalle kaikenlaisia "rajoituksia" mikä muka sopii ja mikä ei, mutta toi hame ainakin näyttää tosi hyvältä sun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos vaan sinulle inspiraatiosta!!! <3 Ehkä tämän lyhyen pituuteni takia vierastan tällaisia hameita, mutta pitäähän sitä yksi kaapista löytyä :D

      Poista
  10. Kertakaikkisen ihana asu taas!! Olen kyllä kanssa sitä mieltä että hame sopii ihan super hyvin ja myös Keskijakaus!! Näyttää tosi kivalta sekä takin kanssa että ilman, aivan kuin olisi kaksi ihan eri asua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Karoliina, ihana kun jaksat aina kommentoida! :) Ehkäpä itse on aina niin kriittinen, mutta jatkossa kyllä pysyn sivujakauksessa :)

      Poista
  11. Todella ihanat kuvat, ja varsinkin tuo viimeinen, kuin suoraan jostain lehdestä! :) <3
    Täällä taas paiskitaan kiireen keskellä, on vähän jäänyt asukuvien otot mutta jospa sitä nyt viikonloppuna ehtisi.. ;) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista