tiistai 17. helmikuuta 2015

Fifty Shades of Brown




 Talvisin pukeutuminen on toisaalta todella helppoa, kun voi kiskaista päälle vain farkut ja neuleen, mutta toisaalta taas todella tylsää. Tässäpä päälle tyypillinen talviuniformu, vastaavissa vietän 95% ajasta. Aamulla kiireessä töihin lähtiessä on niin helppo ottaa kaapista ensimmäinen eteen tuleva neule ja parittaa sen kanssa farkut. Toisaalta muut ihmiset eivät juuri nää kuin takin, joten ehkä talvisin saakin pukeutumisen suhteen mennä sieltä mistä aita on matalin. En taida olla ainut, joka tähän aikaan vuodesta ajattelee eniten mukavuutta ja helppoutta. Tämä asu on tosin sunnuntailta, kun en taaskaan sen enempää jaksanut asuvalintaa pohtia, vaan turvauduin samoihin arjen pelastajiin. Useimmiten sunnuntait kuluvat kotona pyykkiä pesten ja tuulipuku päällä lenkkeillessä, mutta kerrankin vähän muissa merkeissä, kaupungilla ja autolla ajellessa ympäriinsä, sillä oli niin upea aurinkoinen ilmakin. Tällaisia ilmoja olenkin odottanut, aurinkoa ja pientä pakkasta. Mutta pakko sanoa, etten pistäisi ollenkaan pahitteeksi jo kaivaa kaikki kesämekot käyttöön.

Sain *Sunglasses Shopilta lahjaksi *Ray-Banin Cats 1000 aurinkolasit kilpikonnakuosissa, joten halusin niiden sävyn mukaan pukeutua ruskean eri sävyihin päästä varpaisiin. Zaran beige takki jäi alkutalvesta kohtalaisen vähälle käytölle, mutta viime aikoina olen sitten käyttänyt sitä senkin edestä. Karvahuppu on sen verran talvinen, että pian takki lähtee säilöön odottamaan ensi talvea. Minusta ruskeat aurinkolasit ovat paljon pehmeämmät kasvoja vasten kuin mustat ja sopivat hyvin vaalean takin kanssa. Kuten sanottu, tänä keväänä makuani miellyttää kovasti varsinkin isot aurinkolasit sekä värikkäät peililinssit. Vaikka neutraalit Aviatorit suosikkeina pysyvät vuodesta toiseen, aina ei tarvitse mennä niin varman päälle, vaan on kiva saada asuihin jotain pientä ekstraa ja aurinkolaseilla se onnistuu helposti. 

Käytän tällä hetkellä eniten pieniä crossbody laukkuja, sillä töihin en tarvitse juuri mitään mukaan, lisäksi laukut ovat näppäriä arjessa vaikka ruokakaupassa käydessä. Eniten käytössä oleva laukku on ollut viime aikoina Louis Vuittonin Favorite MM, joka on juuri sopivan kokoinen; rahapussi, huulikiilto, avaimet ja aurinkolasikotelo mahtuvat sisään ilman järjestämistä. Näiden uusien Cats lasejen kotelo ei ole mikään pieni, mutta sekin menee ihan heittämällä Favoriteen. Jos pohditte Vuittonin EvanPocheten ja tämän Favoriten välillä suosittelen ehdottomasti jälkimmäistä. Se on muuten hassua, että talvella pärjään pienillä laukuilla, mutta kesällä mukana kulkee isommat laukut, kun tarvitsen paljon enemmän kaikkea mukaan. Monilla tämä taitaa mennä juuri toisinpäin laukkujen kanssa?




Favoritille täydellinen pari on Mangon tummanruskeat mokkanahkaiset nilkkurit pienellä korolla, samat löytyvät minulta myös mustina ja tämä kaksikko on todella kovassa käytössä. Täytyy sanoa, että yllätyin todella positiivisesti kuinka mukavat nämä nilkkurit ovat olleet, joten aion jatkossakin katsoa Mangon kenkävalikoimat läpi. Kävelin näillä ruskeilla muutama viikko takaperin Helsingissä aamusta iltaan eivätkä tuntuneet missään. Ennen en juurikaan korkoja käyttänyt, mutta nykyisin ne löytyvät jaloista lähes aina vapaa-ajalla. Saa nähdä jäävätkö korot kevään tullen ja lenkkarit tulevat tilalle ;)


aurinkolasit *Ray-Ban - takki Zara - farkut *Topshop - pooloneule Esprit
 nilkkurit Mango - laukku Louis Vuitton - nahkakäsineet Aldo 

*mainoslinkkejä

12 kommenttia:

  1. Mä olen myös viime aikoina alkanut pitämään enemmän pienistä laukuista. Jotenkin tuntuu siltä, että aina jaksa raahata isoa laukkua mukana.. Oon harkinnut jo pitkään tuon Favoriten hankkimista eikä tämä postaus ainakaan vähentänyt kuumettani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tosiaan menee niin, että isot laukut on kesällä käytössä ja pienet taas ei juurikaan :D Kesällä kun tulee kannettua yleensä jotain pitkähihaista ja vesipulloa mukana. Favorite on kyllä passeli ja hihnakin on just sopiva (en taju miksi jotkut pitää tällaisia laukkuja kainalossa asti..) että varmasti tykkäisit siitä :)

      Poista
  2. Vitsi mä oon niin rakastunu tohon laukkuun, niin upea<3sinäkin toki:D -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään laukusta, melkein päivittäin tulee napattua mukaan! Kiitos <3

      Poista
  3. Tuo takki on niin ihana!!! Sovittelin juuri samaista takkia alkutalvesta Prahan Zarassa, mutta yli 200 euron hinta yllätti ja kirpaisi niin paljon, että ikävä kyllä jäi takki vaan haaveeksi! Nyt täytyy huutonettiä siis seurata, jos takki löytyisi sitä kautta. Ihmetytti tosiaan tuon takin hinta Tsekeissä niin paljon, että täytyy udella, että oliko takki Suomessakin yhtä kallis? Kotipaikkakunnallani ei ole Zaraa niin en ole hinnoista niin perillä :) Ja todella kaunis asu kaiken kaikkiaan! :) Mukavaa päivää!

    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, aika älyttömältä kuulostaa hinta! Minusta tämä oli Helsingin myymälässä 159€ ja itsekkin pohdin raaskinko maksaa.. Kunhan pysyy samoissa mitoissa menee takki vuosia ja materiaalikin on kohdallaan, joten uskalsin :D Jännä että Zaroissa on noin isot erot, viime keväänä kun oltiin Genevessä huomasin kanssa hintaeron, sielläkin oli paljon suomen hintoja kalliimpaa kun sitten taas Espanjassa on halvempaa... Zaran nettisivuilla pystyy näppärästi vertailemaan hintoja, kun vaihtaa aina maata ;) Mangolla oli vähän samantyyppinen takki mustana, ja paljon halvemmalla ainaki Booztilta vielä löytyy! eBaysta tätä takkia löytyy, mutta hinnat ovat ihan älyttömiä sielläkin :(

      Kiva kun jätit kommettia ja mukavaa loppu viikkoa! <3

      Poista
  4. Ihana toi ensimmäinen kuva, oikein talvinen eskimotunnelma ;)
    Olen kans samaa mieltä muiden kanssa tosta LV:n Favoritesta, se näyttää todella näppärän kokoiselta ja kivalta laukulta. Onko siellä sisällä mitään taskuja?

    Aurinkoista viikonjatkoa,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! :)
      Ei ole kuin pikkuinen sivutaskua, jossa ei ole vetoketjua tai muuta suljetaa.. Minusta tässä mallissa ei kyllä edes taskuja tarvitse :) Ostin laukun aika pikaisella päätöksellä, mutta hyvä hankinta on tosiaan ollut!

      Mukavaa loppu viikkoa sinullekkin! :)

      Poista
  5. Jotenkin eksyin tänne, ja pakko kommentoida. Voi vitsi miten upeita kuvia, ja aivan mieletön asu! Melkein tuli talvea ikävä, ja voi että kun pystyisi olemaan yhtä tyylikäs silloin kuin sinä näissä. Ihan huippu asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Omaan silmään asu on vähän tylsä(hkö) mutta kiva jos tällaiset tosi yksinkertaiset asut kuitenkin miellyttää :) Itse odotan talvea lähinnä kauhulla, että miten siitä taas selviän.. :D Ja sinä rouva se kuule vasta tyylikäs olet, vuodenajasta riippumatta <3

      Poista