sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hello March!

Hyvää alkanutta maaliskuuta! Itse aloitin kuukauden sopivasti viikon talvilomalla. Muutama päivä on aikaa lomailla ihan kotosalla, kunnes lähdemme Sveitsiin. Olen todella innoissani tulevasta matkasta, vaikken yleensä niin kaupunkilomien ystävä olekkaan. Valuuttaa kävin jo pankista hakemassa ja ahkerasti olen Geneven säätietoja katsellut, hyvältä näyttävät! Ennen matkalle lähtöä olisi vielä ainakin käytävä ostamassa uusi matkalaukku, sillä edellinen laukkuni sanoi viime reissulle itsensä irti, tietysti pakattava ja lisäksi käytävä uudelleen kampaajalla värjäämässä hiukset. 

Tulin tosiaan siihen tulokseen, että tukka on värjättävä uudelleen, sen verran punertavuus varsinkin tyvessä omaa silmääni häiritsee. Mikäli jokin asia minua kovasti häiritsee, se ei mielestä lähde ennen kuin asialle on tehnyt jotain. Pidän todella usein tukkaa kiinni ja mielestäni punertava tyvi ei näytä itselläni hyvältä, auki tukka sensijaan menettelee. Hilkulle menee, että saan tukan kuntoon reissuun, sillä kampaaja minulla on tiistaina päivällä ja yöllä lähdemme kohti Helsinki-Vantaata.

Selvyyden nimessä haluan vielä sanoa, etten missään nimessä arvostele kampaajia tai heidän ammattitaitojaan, aina eivät vain maut aivan kohtaa, mikä toisen silmään näyttää hyvältä ei toisen silmään välttämättä näytä. Itse haluaisin tukan mahdollisimman lähelle omaa sävyä, luonnollisen ruskean vaaleilla raidoilla. Olen myös pohtinut tyvikohotus-käsittelyä, sillä vaikka minulla kohtalaisen paksut hiukset ovatkin, ne usein roikkuvat vain tylsästi päätä myöten. Mikäli jollekin on tehty tyvikohotus, kertokaa ihmeessä kokemuksia? :)




pusero Lindex - aurinkolasit Ray- Ban - huivi Polo Ralph Lauren - takki River Island 
farkut Zara  - käsineet H&M - laukku Louis Vuitton - nilkkurit Kiomi

Nyt on kuitenkin tukka-asia loppuunkäsitelty ja lupaan, etten valita hiuksista enää kertaakaan täällä blogissa!  Asukuvien ottaminenkaan ei eilen meinannut ottaa onnistuakseen, sen verran hiukset taisivat tätä kiukkupussia häiritä ;) Päälle kuitenkin päätyi Lindexiltä hiljattain hankkimani paisley pusero, josta postailinkin jo täällä. Kevään myötä pusero pääsee varmasti useasti käyttöön. Hitsi että odotan aikaa, ettei takkia tarvitse, sillä kuvia ottaessa itseäni ei hirveästi innosta alkaa takkia päältä riisumaan kaikkien ohikulkijoiden tuijottaessa vieressä ;) Minua aina jotenkin hassulla tavalla hävettää valokuvailla asuja kadulla, ja yritän etsiä aina paikan missä saisi olla mahdollisimman rauhassa. Missä te muut otatte kuvia ja häiritseekö katselevat silmäparit?

 Asusta vielä sen verran, että siinä oli puseron lisäksi toinenkin uutuus, nimittäin Polo Ralph Laurenin luonnonvalkoinen kaulaliina, josta mainitsinkin jo täällä. Ajattelin, että tällainen vaalea kaulaliina olisi kiva juuri tähän aikaan vuodesta, tuo vähän raikkautta varsinkin tummansiniseen takkiin. 

Nyt kuitenkin toivottelen vielä kaikille mukavaa sunnuntaita! Itse juon tässä rauhassa aamukahvit ja sen jälkeen suuntaan kaupungille ystäväni kanssa.

10 kommenttia:

  1. Moi. Jos yläkuvassa oleva tyviväri on kampaajan jäljiltä, niin eikun vaan reklamaatio ja rahat pois.
    Ei hitsi, en maksaisi itse tuollaisesta lopputuloksesta. :( Mulla on ollut samantyyliset hiukset jo vuosia, ymmärrän hyvin ettet ole tyytyväinen tuohon lopputulokseen, ei näytä yhtään ammattilaisen kädenjäljeltä. Sulla on niin hyvässä kunnossa hiukset, että tuskin se uudesta värjäyksestä kärsii. Oli ihan pakko kommentoida, tiedän tuon ketutuksen. Mutta onnea uusintaan!! ;))) t. Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anu ja kiitos kommentistasi! :) Kieltämättä pohdin haluanko näitä kuvia edes julkaista saati valittaa blogissa, kun yritän kuitenkin pitää tämän positiivisena :) Mutta hiukset ne vain onneksi ovat, vaikka aika paljon tämä tilanne ärsyttääkin :D Enää en kehtaa kampaamoon takaisin mennä valittamaan, joten ei auta kuin mennä toiseen paikkaan ja maksaa uudelleen :( Onneksi mitään aivan peruuttamatonta ei tapahtunut, eiköhän tukka vielä kuntoon saada...

      Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

      Poista
  2. Löysin vastikään blogiisi ja ihastuin todella paljon! Olen sua instagramissa seuraillutkin ja nyt vastan eksyin linkkien kautta blogiisi. Sulla on tosi ihana tyyli, joten jään ehdottomasti seuraamaan :) Ja ymmärrän tuon kampaajaongelman... Ihmisillä on niin monenlaisia käsityksia siitä, mikä sopii kenelle ja mikä ei, nimimerkillä monta kertaa kampaajalta itku silmässä poistunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten mukavaa kuulla, että päädyit myös blogiini, tervetuloa! <3

      Kampaajat tuntuvat laittavan kyllä aika oman makunsa mukaan tukan... Ikävää kuulla, että sinäkin olet poistunut kampaamosta tyytymättömänä :(

      Poista
  3. Heh, mua myös välillä häiritsee silmäparit jotka katsoo asu kuvien ottoa.. Varsinkin siinä vaiheessa kun alkaa ottaa päällystakkia pois, "joo jatkakaa vain matkaa jooko" :D Vaikka nykyään tuntuu, että se on jo niin yleistä ettei pitäisi enää aiheuttaa ihmettelyä. Mutta kyllä sitä silti aina vähän katsoo että ottaa vaikka sivukadulla tai muuten vain hiljaisella seudulla niitä kuvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo minua häiritsee täällä asuinkaupungissa todella paljon ja usein kuvailut menevät täysin pieleen tämän takia, se on sitten eri asia laittaa kuvansa nettiin kaikkien näkyville :D Se vielä että yleensä täällä ei näy ristinsielua, mutta kaivappa kamera esiin niin johan alkaa vastaantulijoita tulla :D Ulkomailla minua ei katselu niin häiritse, vaikka esim. monacossa herätimme suurta hilpeyttä :D nojoo onneksi kohta on kesä ja ei tarvitse samaa takkia aina kuvailla :)

      Mukavaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  4. Ihanaa lomaa sinne! Täällä on loman jäljiltä arkeen paluu huomenna, mutta onneksi se rytmi löytyy aina parin päivän jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niimpä, kyllä siihen arkirytmiin taas palautuu pian :)

      Poista
  5. Moi ja kiitos tyylikkäästä blogista. Tilasin tuon ihanan kipparitakin zalandosta alesta - eli niitä on tullut muutamia kappaleita taas myyntiin. Sinulla on todella hyvä tyylitaju ja vaatemaku hyvin samanlainen kuin minulla. Mutta en osaa yhdistellä niin hyvin kuin sinä. Joten ihana lukea tätä ja saada vinkkejä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kivasta kommentista! :) Takki on kyllä ehdottomasti oma lempparini ja ollut kovassa käytössä, kiva että sinäkin sait omasi! Höpsistä :)

      Poista