lauantai 22. maaliskuuta 2014

Massimo Dutti BraceletGeneveen en sinällään lähtenyt shoppailemaan, vaikka löytöjä tulikin tehtyä, mutta jo kotona olin ajatellut, että Massimo Duttille oli ehdottomasti päästävä! Olin jo kotosalla selaillut heidän netisivujaan innosta soikeana ja tehnyt jos jonkin näköistä ostoslistaa päässäni. Liikkeestä paikan päältä ei harmikseni kyseisiä tuotteita löytynyt, mutta yksi pikkuinen juttu kuitenkin mukaani lähti. 

Omistan ennestään jo kaksi MD:n nahkaista rannekorua, joista olen tykännyt todella paljon, kun bongsin jo nettisivujen puolelta tämän navy-kultaisen upean rannekorun tiesin, että se oli saatava! Sain liikkeen viimeisen kappaleen kyseistä rannekorua, joten tuuria oli mukana matkassa! Rannekoru tulee varmasti näyttämään upealta kesällä rusketuksen kaverina.

8 kommenttia:

 1. Upea ostos!!! Tuo väri on ihan täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona! :) Koru on himpun verran tummempi luonnossa :)

   Poista
 2. Mulle kävi reissussa Massimo Duttin kanssa niin, että olin myös katsellut vaikka mitä juttuja etukäteen netistä, mutta sitten sovitettuani niitä kaikki olivatkin jotenkin huonoja. Yhtä kultaista rannekorua katselin myös, mutta sekin sitten jäi kauppaan. Toi rannekoru on tosi kaunis, sitä en tainnut edes nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Tuolla Geneven keskustan liikkeessä oli tosi suppeat valikoimat ja kaikessa tuntui olevan vain isoja kokoja jäljellä. Tuota korua en raaskinut heti ostaa, mutta onneksi kuitenkin kävin sen lopulta ostamassa :) Kiitos!

   Poista
 3. Oih! Todella yksinkertaisen kaunis ranneke!

  -Pauliina

  VastaaPoista