keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Geneva Switzerland Photo Diary - Part 2Genevessä lomaillessa on ehdottomasti nähtävä Place des Nations -aukio. Lähinnä itseäni kiinnosti aukiolla oleva Broken Chair, eli yksi Geneven tunnetuimmista maamerkeistä, kolmijalkainen tuoli. Bongasimme tuon suuren tuolin jo tulomatkalla taksin ikkunasta, ei sitä varmaa voi olla huomaamatta, sen verran korkea tosiaan on. Aukiolle kannattaa muuten suunnistaa heti aamusta, niin välttyy suurilta osin muilta turisteilta, me heitimmekin tuonne pienen "aamulenkin" heti aamupalan jälkeen.  

Geneve on siitä kiva paikka, että se on kohtuu pieni, joten jaksaa kävellä paikasta paikkaan. Itse vain olen todella surkea lukemaan karttaa saati suunnistamaan, joten tämä osuus jää aina J:n huoleksi ;)


aurinkolasit Ray-Ban - huivi Burberry - trenssi Stradivarius - käsineet Mango 
laukku Mulberry - farkut Zara - nilkkurit Kiomi


Starbucks on tietenkin pakollinen aina eteen sattuessa!

Vielä kerran Jet d’Eau -suihkulähde, horisontissa näkyivät muuten myös alpit, joita pääsi varsinkin lentokoneesta käsin ihailemaan oikein kunnolla!


6 kommenttia:

 1. Nätti asu ja ihanan keväisiä kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen! Kevät tännekin nyt heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) No älä muuta sano, lumet äkkiä pois!!! :D

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Vaalea trenssi on myös omalla hankintalistallani. Itse asun lähellä Zürichiä, mutta en Geneveen asti ole vielä päässyt...

  http://secretbitsofluxury.blogspot.ch/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pysy siis kuulolla, kuvat osa 3 tulossa ;)

   Ai sinä asut Sveitsistä, mitäs tykkäät? :) Itselleni jäi vähän huono kuva sveitsiläisistä, mutta voisin kyllä ehdotomasti matkustaa Geneveen uudellen :)

   Poista