lauantai 29. maaliskuuta 2014

Jeans Jacket

Yksi vaatekappale, joka kovasti jo kaapissa kesää odottelee on farkkutakki. Vuosien tauon jälkeen tuntui olevan taas farkkutakin aika. Aluksi ajattelin, etten osaa mitenkään päin yhdistellä farkkutakkia vaatekaappini sisällön kanssa, ja pohdin tuliko nyt tehtyä turha hankinta.. Takki on vaatekaapissa roikkunut jo muutaman kuukauden, mutta nyt kevään myötä sen alkaessa tulla ajankohtaiseksi, päässä on monia ideoita sen ympärille. Vaikka tykkäänkin kesällä käyttää bleisereitä takkeina, toisinaan ne tuntuvat vähän liian asiallisilta, joten uskon, että farkkutakki tulee olemaan kesällä kovassa käytössä bleisereiden tilalla. Kokosin muutamia asuja farkkutakin ympärille, joiden myötä viimeistään huomasin, kuinka monikäyttöinen farkkutakki onkaan!


farkkutakki, Converset, aurinkolasit, chinot, raitapaita, laukku Louis Vuitton

 En varmasti koskaan kyllästy beigeihin chinoihin, vielä kun ne yhdistää raitapaitaan ja varrettomiin Converseihin, saa mukavampaa asua hakea! Usein vaatekriisin iskiessä turvaudunkin tähän yksinkertaiseen chinojen ja raitapaidan comboon, johon farkkutakki sopii täydellisesti rennosta Petit Noésta puhumattakaan.farkkutakki, laukku Louis Vuitton, pusero, shortsit, aurinkolasit, sandaalit

Viime kesänä yksi käytetyin vaatekappaleeni oli Cannesin Zarasta hankitut rennot vaaleanvihreät shortsit, Vilalla on nyt mallistossa hyvin samantyyppiset ;) Lempparein yhdistelmäni on yhdistää shortsit ihan vain valkoiseen puseroon, mutta tänä kesänä aion lisätä asuun farkkutakin, niin koko asu saa aivan uuden ilmeen.


farkkutakki, sandaalit, maksimekko, aurinkolasit, laukku Louis Vuitton

Varmasti eniten odotan, että farkkutakin saa yhdistettyä maksimekkoon, joko kukalliseen tai raidalliseen. Jalkaan simppelit sandaalit, laukuksi aina niin ihana Louis Vuittonin Neverfull ja naamalle siniset Aviatorit, tämä asu ei muuta kaipaa.


farkkutakkiballerinat, raitamekko, aurinkolasit, laukku Mulberry

Raitamekko ja konjakinruskea ovat pettämätön yhdistelmä, jonka farkkutakki vielä kruunaa. Itseltäni löytyy raitamekko parin vuoden takaa, mutta mikäli en jo omistaisi kyseistä, hankkisin ehdottomasti tuon Henri Lloydin täydellisen yksilön!

Linkit mainoslinkkejä!

8 kommenttia:

 1. Farkkutakki on kyllä sellainen klassikko, joka tulee aina uudelleen ja uudelleen. Se sopii tuon alimman kollaasin tavoin tosi kivasti konjakin sävyisten asusteiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olisi pitänyt säilyttää vanha farkkutakki yläasteelta, heh :) Välillä kyseinen kyllästytää, kunnes se taas onkin jo mieleen :) Onneksi omani ei paljoa lompakkoa rokottanut, jos siihen taas kyllästyy..

   Poista
 2. Mitä mieltä olet farkkushortseista? Esimerkiksi näistä: http://www.hm.com/fi/product/19268?article=19268-A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkushortsit ovat ihan kivat, varsinkin tuollaiset perusmallit kuin nuo Hennesin :) Omistan itsekin paritkin farkkushortsit, mutta eivät ole ne kaikista imartelevimmat omalle kropalle, joten ihan kauheasti ei tule käytettyä :) Viime kesänä käytin lähinnä Conssejen ja raitaneuleen kanssa hieman viilemäpinä päivinä..

   Poista
 3. Ei siis mitään omaperäistä, ei siis mitään!
  Miltähän raitamekko näyttää 155 cm:n päällä, siis apua!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän tämän kommentin pointti oli? :) Tykkään tosiaan klassisesta tyylistä ja siihen blogini perustuu.. Onneksi netti on pullollaan myös persoonallisia pukeutujia, toivon, että jatkossa löydät tiesi heidän blogeihinsa :)

   Tämä toinen lauseesi sen sijaan meni mielestäni jo melko törkeäksi ja asiattomaksi, tässä haukutaan siis kaikki lyhyet ihmiset. Itseäni ei ainkaan piuuteni häiritse yhtään, päinvastoin, ikävää, jos se on sinulle ongelma. Kiitos kysymästä, raitamekko näyttää oikein hyvältä myös 152 centtisen päällä ;)

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Beautiful outfits! I love the different ways you styled the jean jacket!

  Lauren,
  http://www.atouchofsoutherngrace.com/

  VastaaPoista