perjantai 19. heinäkuuta 2013

Monikäyttöinen neule

Olen tainnut ennenkin mainita, että hankin aina seuraavan kauden vaatteita ja asusteita hyvissä ajoin; tammikuussa etsin shortseja ja heinäkuussa ostan villahuiveja. Tälläkin hetkellä ostoslistalla on jo eräs talvihuivi ja villapaitoja olen jo syksyn varalle hankkinut. Klassiset neuleet menevät aina, joten niitä kannattaakin aleista etsiä! Jännä juttu, että keskellä kesää alesta löytyy todella hyvin vaatteita ja asusteita seuraavaan kauteen, syksyyn.  Itse tilasin muutama viikko takaperin muutaman neuleen todella hyvään hintaan! Neuleet ovat mielestäni todella monikäyttöisiä, menevät kesällä viileinä päivinä shortsejen kaverina ja syksyllä/talvella farkkujen kanssa. Kokosin muutaman kollaasin uusien neuleideni ympärille, kuinka niitä käytän viileinä kesäpäivinä;


1. neule 2. kello 3. laukku Louis Vuitton 4. shortsit 5. ballerinat


1. neule 2. shortsit 3. kello 4. laukku Mulberry 5. ballerinat


1. neule 2. kello 3. laukku Louis Vuitton 4. shortsit 5. Converset

Tähän raidan, farkun ja Conversejen klassikkoasuun turvauduin viimeksi tänään aamulla ;) Kyseinen yhdistelmä on todella nähty, mutta todella toimiva, joten mitä sitä hyvää vaihtamaan!

Kaikki neuleet ovat Vilan mallistoa ja materiaaliltaan 50% puuvillaa. Palmikkoneuleita oli Bootzilta saatavilla muissakin väreissä ;) Raidallinen neule sen sijaan pääsi Bootzilta jo sinisenä loppumaan, mutta Zalando myy samaa neuletta, tosin normaaliin hintaan.

Minulla tosiaan alkaa tänään loma, ja ajattelin kyllä mieluummin lomani viettää aurinkoa ottaen bikinit päällä, mutta saa nähdä ovatko sääjumalat puolellani, vai joudunko turvautumaan näihin uusiin neuleisiin! Blogin pariin palaan ensi viikolla varmasti uutta intoa täynnä, siihen asti tekemisiäni voi seurata Instagrammista, josta minut löytää nimellä @annejennika. Mukavaa viikonloppua!

Linkit mainoslinkkejä! 
 

10 kommenttia:

  1. Aivan ihania kokonaisuuksia!! Onko sinulla aikaisemmin kokemusta noista Vilan neuleista? Onko laadullisesti hyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan :) Nyt piti ihan hetken aikaa miettiä, ja en kyllä muista yhtään onko minulla ollut Vilan neuleita! Nuo uudet ainakin vaikuttavat hyviltä, mutta en osaa sen enenpää vielä sanoa, kun en ole pessyt ym. Itse olen pitänyt neuleissa hyvänä sääntönä sitä, että vähintään puolet materiaalista olisi puuvillaa :)

      Poista
    2. Pysyykö vaate hyvässä kunnossa jos 50% on puuvillaa? Eli ei nyppyynny? :)

      Poista
    3. Kyllä luonnonkuitu on aina parempi kuin tekokuitu, joten ei ainakaan nyppäänny samoissa määrin :) Lisäksi puuvilla hengittää eikä sähköisty pakkasella niin kuin tekokuitu tekee...

      Poista
  2. Ihania! :)
    En pysty sua seurailee instagrammissa, ku mulla ei sitä oo :( Enkä vielä oo ostanu uutta puhelinta.
    Converset sentään sain tilattua ;) Otin ne jotka oli nahkaa. Pieniä kokoja oli jälleen saatavilla. Lahjakortin jälkeen niille jäi hintaa 30€, ei paha! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Insta kuvia tulee kyllä silloin tällöin myös tänne blogin puolelle :)

      Kiva, että sait! Eivätkö olekin mukavat? :)

      Poista
  3. Minkä värisen huivin ottaisit näistä, en osaa valita. Pidän tyylistäsi paljon :)

    http://www.ebay.com/itm/190814089903?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en kyllä osaa päättää! Kaikki ovat kivoja! :) Mutta ehkä en ottaisi sitä, joka muistuttaa hieman liikaa Burberryn-kuosia. Ja kiitos! :)

      Poista
  4. Pitäisi ottaa käyttöön sun taktiikka, mä nimittäin etsin niitä shortseja juurikin heinäkuussa ja syystakkia syyskuussa. Ei sitten löydy mistään mieleisiä. Nytkin oli Stockalle tullut jo syysta ja talvi(!)takkeja myyntiin. Fiksu kävisi jo nyt katsastamassa syystakkivalikoiman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika uskomatonta, että toppatakit tulevat heinäkuussa myyntiin, mutta niin se vaan menee :D Toisaalta nyt saattaa löytää kesävaatteita todella hyvällä alella, vähän kaksipiippuinen juttu :) Itsekin olen etsinyt tummansinisiä shortseja, muttei niitä enää mistään tunnu löytyvän :/

      Poista