maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lökäpöksy kera Evan

Tänä kesänä suosikki vaatekappaleekseni on muodostuneet löysät ja mukavat shortsit. Shortseista innostuneena hankin garderobiaani myös löysät pellavasekoite housut, mutta nämä kuvat nähtyäni en ole ollenkaan vakuuttunut, ovatko housut sittenkään ihan oma juttuni. Vero Modan rennot kesäpöksyt eivät onneksi paljoa lompakkoa rokottaneet, sillä löysin ne alesta puoleen hintaan :) Ehkä täytyy antaa housuille vielä mahdollisuus toisen yläosan kanssa ja kääntää lahkeet kunnolla, niin, että ovat nilkkapituiset.





Monacon Louis Vuittonilta hankkimani Eva Clutch on viimepäivinä päässyt mukaani ja ei että miten kätevä pikkulaukku se onkaan! Jos joku harkitsee Pocheten ja Evan välillä, suosittelen itse Evaa! En jossain vaiheessa hirveästi Evasta välittänyt, sillä mielestäni se oli liian juhlava arkikäyttöön, jännä miten se mieli vain muuttuu :) Olen pitänyt Evan pitkää hihnaa laukun sisällä ja näin hihna on juuri sopivan pituinen!
 
 
 
pusero H&M - housut Vero Moda - ballerinat H&M - laukku Louis Vuitton
kello MK - korvakorut Tory Burch - aurinkolasit Ray-Ban

24 kommenttia:

  1. Oletpa ihanan ruskettunut! :) Ärsyttää kun itse en rusketu lähes ollenkaan, vaikka olisin auringossa kuinka... Onnistun vain palamaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kieltämättä nyt lomalla on tullut rannalla maattua. Minä kyllä rusketun, mutta ongelmani on kun tekee päivätyötä ei rannalle pääse oikein koskaan, varsinkin tänä kesänä olen alkanut ikävöimään vuorotyötä todenteolla!

      Poista
  2. ihanat housut :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja housutkin on hyvännäköiset. :-) Ja tota Evaa kyllä diggaan. ♡

    VastaaPoista
  4. Ostin samantyyliset pöksyt juuri Zarasta ja minäkin hieman epäröiden puin ne ensimmäistä kertaa jalkaan. Asu oli itse asiassa lähes identtinen kuin tämä, laukkuna vain Pochette :) Löysempi malli tuntuu itselle hieman vieraalta, mutta ainakin ovat pirun mukavat pökät ;) Mitä kokoa muuten Wayfarerisi ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asu nyt ei sinänsä eroa koko kesän käyttämistäni asuista, ainut vaan, että housuissa on pitkät lahkeet ja sen takia eivät tuntuneet omilta :( Onneksi tosiaan nuo housut olivat alessa ja maksoivat ruhtinaalliset 10€, joten ei niin harmita, jos jäävät käyttämättä :D Kirjoita ihmeessä housuistasi blogiisi, olisi ihana nähdä :) Minä en ole Zaraan päässyt aikoihin, mutta onneksi tilanne korjaantuu heti perjantaina :D

      Hmm...Olisikohan noissa linssit 55?

      Poista
  5. On tuo Eva kyllä kaunis! Pitää ihan toden teolla mallailla sitä kuukauden päästä ;) Minä ihastelen löysiä housuja muiden asuissa, mutta itselleni ne ei sovi sitten ollenkaan! Ei näille reisille! ;D Kokeilin myös alessa yhtiä ja lähti melkoisen nopsaa pöksyt jalasta pois! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että sen jälkeen kävelet sen kanssa ulos ;) Minäkin olen menossa viikonloppuna Vuittonille, katsotaan lähteekö mitään mukaan ;)
      Heh, no nehän juuri peittävät reidet :D Tosin itse olen kyllä löysien shortsejen kannalla, mutta vaihtelu välillä virkistää :) Onneksi kuitenkaan en paljoa noista pöksyistä pulittanut!

      Poista
    2. Peittävät toki, ja leventävät niitä samalla entisestään! ;D Shortseissa suosin minäkin ehdottomasti löysiä! Sinä olet niin pikkuinen, että sinulle housut passaa oikein hyvin! Oijoi, onko sinulla Vuiskalta mielessä jotain erityistä?! ;) En muista sinun kirjoittaneen Evan ja Neverfull GMn jälkeen mistään uusista haaveista, joten ihan jänskättää mitä sieltä voisi tarttua!! ;)

      Poista
    3. Olet oikeassa! :D Tuollaiset housut kyllä leventävät entisestään, mulla muutenkin jalat ovat pahin alue :D

      En ole tainnut täällä blogin puolella kyseisestä tuotteesta kirjoitella, mutta mikäli se liikkeestä löytyy, tulet näkemään pian :)

      Poista
  6. Nuo housuthan on ihanat ja sopii sulle mainiosti! :)
    Miten pidät hihnaa laukun sisällä, pysyykö siellä hyvin pitkän aikaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva jos sinuata näyttävät hyviltä. Jotenkin jo liian löysät päällä nuo vaikka ovat pienintä kokoa! Hihna on pujotettu vetoketjun alta, eli pysyy kyllä eikä liiemmin haittaa käyttöä :)

      Poista
  7. ihanan rento, mutta tyylikäs asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anri, ehkä noita housuja voikin vielä käyttää!? :D

      Poista
  8. Onpa ihanat rentoilupökät! Minä himoitsen vastaavia jossain kivassa kuosissa, mutta vielä en ole löytänyt sellaisia josta en saisi ihan järkyttäviä yöpöksyviboja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva, jos sinäkin olet sitä mieltä :) Tuollaisista löysistä housuista tulee kyllä helposti pyjamapöjsyt mieleen :D Parempi puoliskoni sanoi nämä minun housut nähdessään, että näytän kun olisin salille menossa :D

      Poista
  9. Hyvältä näyttää Anne, joten toistekin vaan housut jalkaan! :) Rakastan tuota vyötäröä noissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kuulla! :) Saa nähdä kuinka housujen käy, ehkä täytyy laittaa toistekin :D

      Poista
  10. Miten olet saanut Evan hihnasta noin sopivan pituisen?:) Olet pujottanut sen vetoketjun alta mihin kiinni? Ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat klipsit ovat samalla pyolella kiinni ja hihna menee laukun sisällä vetoketjun alla! Eräs lukija vinkkasi YouTube videosta, jossa laukku laitetaan juueikin näin.ihme kyllä olin jo itsekki keksinyt miten sen saa. Vastaan puhelimella, joten en valitettavasti voi linkittää!

      Ja kiitos!:)

      Poista
  11. Löysät housuthan on ihanat, niin nuokin sinun päälläsi! :) Käyttöön vaan, ne on tosi kivat. Jos tuntuu liian lökältä, niin korkoa alle ja tiukkaa ylle, niin johan toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! joku noissa housuissa vaan mättää, ehkä tuo lahkeen pituus?
      Ihailen muilla löysien housujen ja korkojen yhditelmää, mutten itse vaan osaa käyttää korkoja :( Hassua sinänsä, koska nuorempana en muuta käyttänytkään :D

      Poista