maanantai 8. heinäkuuta 2013

Laduree

Ranskassa lomaillessa oli tottakai maistettava macarons-leivoksia. Ihan ensimmäistä kertaa näitä kauniita pikkuruisia leivoksia pääsin maistamaan, kyllä! Monesti olen Stockmannilla miettinyt, että nyt olisi korkea aika ostaa muutama maistiaiseksi, eihän tässä tiedä mistä jää paitsi, mutta aina asia on kuitenkin jäänyt toteuttamatta. Ranskan matkalla yksi kohokohdista olikin näiden leivosten syömien  ;) 
Ostin muutamia kertoja macaronseja Ladureelta, mutta maistoin myös muita vastaavia, älyttömän hyviä olivat kaikki! Ihanaa oli Cannesin aurinkoisilla kaduilla kävellä samalla näitä pieniä söpöjä leivoksia paperipussista syöden, tai istua rantakadulla maisemia katsellen näiden herkkujen kanssa. 


Kotiin lähtiessä Nizzan lentokentältä oli vielä pakko ostaa macaronseja kotiinkin, mutta eivät ne maistuneet kotisohvalla läheskään niin hyvältä, kuin Ranskan aurinkoisilla kaduilla ;) Tästä lähtien taidankin jättää nämä herkut vain lomamatkoille!

4 kommenttia:

 1. Nam! :p paljonko yksi tuollainen maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam tosiaan! :) Ladureen omat maksoivat muistaakseni 1,85e/kpl ja tuo boksi 17e. Aika kalliita mielestäni, senkin takia säästän näiden syömisen lomille :)

   Poista
 2. Omomom ! Noita on helppo tehdä myös itse ;) olen tehnyt montakertaa :) ! Kirjastosta voi lainata kirjan mikä on täynnä toinen toistaa herkullisempia leivoksia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi kuule, vaikka mulla olisi minkälainen ohjekirja, en usko, että onnistuisin! :D Sen verran surkea kodinhengetär täällä meinaan :D

   Poista