tiistai 30. heinäkuuta 2013

Syksyä ajatellen

Olen tainnut usein mainita, että olen niin kesäihminen kuin olla ja voi! Kesällä pukeutuminen on helppoa, lähteminen on nopeaa, kun voi lähteä tukka märkänä ja ei mene kauaa aikaa paksujen ulkovaatteiden pukemiseen. Aivan ihanaa, kun on lämmin ja rakastan merta kesällä! Harmi vaan myös minun on myönnettävä kauhea tosiasia, että myös tänä vuonna syksy tulee, halusin sitä tai en... Kuten olen maininnut hankin seuraavan kauden vaatteita ja asusteita hyvissä ajoin, joten nyt viimeistään täytyy alkaa katselemaan syksyjuttuja ;D Selailin eilen illalla ehdottoman suosikkikauppani Zalandon valikoimaa ja katsokaa mitä kaikkea ihanaa sieltä löysin syksyä ajatellen;

 
 
Itse asiassa tätä kollaasia katsellessani tajusin, että lähes kaikki elementit jo omasta kaapistani löytyvät :) Haluaisin hirveästi hankkia uudet konjakinruskeat saappaat, mutta ne eivät ole todellakaan välttämättömät, myös nahkaiset Converset houkuttelisivat... On syksyssä myös hyvät puolensa; saa pukeutua lämpimiin neuleisiin sekä huiveihin, ja  jäädä hyvällä omallatunnolla iltaisin sohvalle viltin alle, hih.
 
Joko te olette suunnanneet katseenne syksyyn? Itselläni tekisi kauheasti mieli laittaa kaikkea ihanaa tilaukseen, mutta ajattelin kiertää ensin Helsingin kaupat viikonloppuna ;)
 
Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on suunnattu jo syksyn ostoksiin! :D On tilattu Zalandolta mustat saappaat, viime vuoden ihanien konjakkisien saappaideni kaveriksi. Nahkaset conssit houkuttelee myös täällä! Sain juuri jotenkin reijän normaaleihin Converseihini, niin ehkäpä tää oli joku merkki uusien ostoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vaiheessa sykyshankinnat on kyllä hyvä oikeasti aloittaa, ettei käy niin, että jää ilman haluamaansa! Minullakin Zalandolla muutamat saappaat mielessä pyörii :) Heh, uudet Conssit tarvitset siis ehdottomasti! ;)

      Poista