keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Earrings from Tory Burch

Olen kokonaan unohtanut esitellä syntymäpäivälahjan, jonka sain Janilta pari viikkoa takaperin. Tänä vuonna hieman autoin lahjan valinnassa ;)


Tory Burchin korvakorut! Olen pidemmän aikaa kaivannut lisää korvakoruja, sillä omistan vain muutaman hassun parin, ja tunnun aina käyttävän samoja "helmi"korvakoruja. Varsinkin kultaisen kellon kaveriksi olin ajatellut uusien korvisten hankkimista pidemmän aikaa. Näin nämä Toryn korvikset joskus alkukeväästä Stockmannilla ja siitä asti olin niiden hankintaa suunnitellut, lopulta sain ne. Kiitos!

15 kommenttia:

 1. Tosi kivat! :) Mäkin aina hieman autan poikaystävää lahjan valinnassa;) Kerran kun erehdyin olemaan auttamatta niin sain Prison Breakin kakkostuotantokauden :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hjenn! Hahahah, aika hyvä :D Minä olen tainnut vain pari kertaa auttaa, viime vuonna Tamara-huivin kanssa ja nyt näiden korvisten :)

   Poista
 2. Upeat on. ♡ Meillä yleensä kysellään, mitä tarvitsen. Mutta jonkun kerran on itse valinnut ( kuten tänä vuonna pinkki Hilfigerin tunika ♡) ja osunut. :-) Vihkisormuskin on herran valitsema ilman apua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mietin pitkään otanko tuon isomman koon vai pienemmän, olin jo ottamassa pienempiä kunnes tulin katumapäälle hieman, lopulta pieniä ei edes löytänyt ja se oli sillä selvä :D Oho tuon on jo todella hyvin, jos osaa vaatteita valita! Hyvin on koulutettu ;) Mä olen sitä vihkisormusta tässä odotellut...

   Poista
 3. Onpa ihanat! Ja hih oman poikaystävän kanssa ollaan jo useampi vuosi mun lahjojen kohdalla päädytty siihen että apu valinnassa on viisain päätös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin :) Pikkuinen apu ei kyllä varmaan koskaan ole pahitteeksi noiden miesten kanssa ;)

   Poista
 4. Tosi kauniit!:) Ja pikku vinkit noille herroille lahjojen suhteen on ihan hyvä idea, saa ainakin sellaista mitä oikeasti haluaa!;D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Todella suloiset! :) Koskahan saadaan Stockalle Toryn baltsujakin, kun kerta koruja, huiveja ja lompakoita yms. on jo tullut myyntiin :) ps. sorry kirjoitusvirhe tuossa edellisessä kommentissani, niin oli pakko poistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mietin ihan samaa, että milloin niitä ballerinoja tulee? Jos vaikka ensi kesäksi raaskisi panostaa niihin :) Heh, mulla niitä virheitä vasta taitaa tullakin, varsinkin, kun puhelimella usein näpyttää. Parempipuoliskoni usein sanookin, että mulla on pakko olla joku lukihäiriö, sen verran aina virheitä täällä blogiteksteissä :D

   Poista
 7. Nää on ihanat, mä sain kans nää siskolta valmistujaislahjaks :) nappivalinta, enkä ollu ees vihjaillu :D
  -tuulikki

  VastaaPoista