tiistai 9. heinäkuuta 2013

MK Flats

 
Minulta on muutamia kertoja kyselty konjakinruskeiden Michael Korsin ballerinojen perään. Ballerinat olen hankkinut Miamista jo lähes pari vuotta sitten, mutta ne ovat edelleen uudenveroiset, sillä ovat olleet melko vähäisessä käytössä. Ballerinoja en ole ihan hirveästi käyttänyt, sillä niiden sisäänajossa kesti melkoisen kauan. Viime viikolla kenkiä pitkästä aikaa käyttäessä huomasin, että vihdoin ja viimein ne alkoivat olla mukavat jalassa :) Ballerinat sopivat värinsä puolesta täydellisesti Mulberryn oak-laukkuihin, joten ihan varmasti näitä kenkiä tullaan tästä eteenpäin näkemään minulla useammin!

Huomasin, että samaista kenkämallia on tullut taas Stockmanninvalikoimiin ainakin nettikaupan puolelle ;) Seuraavaksi odottelenkin Stockan valikoimiin Tory Burchin ballerinoja, jos vaikka jo ensi kesänä nämä paljon kehutut ballerinat omistakin jaloistani löytyisivät ;)

6 kommenttia:

 1. Nuo baltsut ovat kyllä täydellisen väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihan samaa sävyä Mulberryjen kanssa :)

   Poista
 2. Itse en jaksanut Burcheja odotella, ja huomasinkin Helsingin Feminetin myyvän niitä :) nyt niiden onnellinen omistaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vaan tiedosta! :) Missä tämä kyseinen liike sijaitsee? Ja oliko siellä konjakinruskeina? :) Olen pähkäillyt ballerinojen ja erään Vuiskan "pikkuostoksen" välillä, jompikumpi olisi ihanaa ostaa lomalahjaksi, voi kyllä olla, että Burchit siirtyvät ensi kesään...

   Poista
 3. Itse olen huomannut tuon saman korsin kengissä että eivät millään meinaa muotoutua jalkaani sopivaks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, todella ikävää kyllä :( Viime kesänä en ihan kauheasti käyttänyt noita ballerinoja, kun ne oli niin epämukavat. Nyt laitoin ensi kertaa tänä kesänä jalkaan ja olin niillä koko työpäivän ja myöhemmin kävelin kaupungilla, eivätkä olleet enää yhtään epämukavat :)

   Poista