tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesän luottocombo

Täällä on tosiaan vihdoin päästy aloittamaan kesäloma! Koko kesän töissä sisällä viettäneenä odotin lomaa kuin kuuta nousevaa. Perjantaina heti töistä päästyäni suuntasimme mökille, josta palasimme eilen kotiin. Säät eivät todellakaan suosineet ja auringonotto oli haave vain, mutta onneksi tänään vihdoin pääsin minäkin rannalle aurinkoa ottamaan. Päivä sujuikin pitkälle bikinit päällä ystäväni ja hänen pieni poikansa seuranani, mutta myöhemmin oli aika laittaa hieman muuta päälle ja suunnata ekstemporee ulos syömään! Ihanaa olla lomalla!






Tähän vaalean puseron ja beigejen rusettishortsien comboon olen turvautunut tänä kesänä luvattoman monta kertaa ;) Pusero sentään oli asussa ensimmäistä kertaa, sillä en ole vielä kertaakaan aikaisemmin käyttänyt jo parisen kuukautta sitten Rivieran lomalta ostamaani Massimo Duttin puseroa. Pusero on takaa puuvillaa ja edestä mulberry-silkkiä, en ole yksinkertaisesti raaskinut laittaa puseroa töihin päälleeni likaantumaan, hih. 





pusero Massimo Dutti - shortsit Zoey M - laukku LV - ballerinat Sam Edelman  
kello MK - rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

26 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen tuo uusi puserosi! Ja nuo shortsit ovat juuri sellaiset, joita olen yrittänyt etsiä koko kesän! :) Ihanaa, kun tuli vähän lämpimämmät kelit viimein! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Shortsit olivat kyllä hyvä löytö viime kesänä, maksoivat alessa n. 10e ja käyttöä on tullut moninkertaisesti hinnan edestä :D
      Tuntuu, että koko kesän oli lämmin, mutta kun lomani alkoi sää muuttui täysin :/ onneksi tänään oli jo lämmin!

      Poista
  2. Hyvältä näyttää luottocombo! :) Mua niin ärsyttää kun mulla olis nyt vapaata ja tänne on luvattu ihan pilvistä :( ja tottakai kun meen viikonlopuks töihin niin aurinko paistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muakin ärsyttää, kun koko kesän haikeana katselin aurinkoa ikkunasta ja ruskeita asiakkaita, kun oma kauan odotetettu lomani alkoi tuli vettä taivaan täydeltä :D Onneksi tänään oli jo nätti sää! :) Toi on kyllä niin tuttua myöskin! Onneksi vuorotyössä ehtii vaikka ennen iltavuoroa rannalle :)

      Poista
  3. ihana asu :)! kuinka pitkä muuten olet :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha eikä, olen itse vain muutaman sentin pidempi! :) blogisi on tämänkin takia aivan mahtava, olen saanut inspiraatioita mikä meille pitkille sopii ;)

      Poista
    2. Kiva, että meitä lyhyitä löytyy :) Eräs ystäväni on tasan 150cm, hassua, että voi edes olla minua lyhyempi :D Todella kiva kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota, vaikka itse kyllä pukeudun juuri niinkuin itse haluan, enkä hirveäsi mieti mikä pituuteni kanssa sopii :)

      Poista
  4. Nuo shortsit on niin kivan malliset! Muutenkin asu on niin nätti ja ihana kuvausympäristökin :) Ota nyt kaikki irti lomasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään niistä kovasti. Kiitos paljon! :) Heh, on tässä asuinkaupungissa jotain hyvääkin, saa sentään asua merenrannalla, ei ihan pärjää veneet Cannesin veneille, mutta ihan kivoja nuokin :D Otan! Huomasi kyllä, että loma alkoi tulla tarpeeseen :)

      Poista
  5. Oi oi ihanat shortsit, haluan nuo! Ootko mistä ja millon ne ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Shortsit on ostettu viime kesänä Stockalta 60% alesta! Silloin olivat vähän pienet, nyt täydelliset! Kanattaa katsoa, jos sama merkki myisi vastaavia tänäkin vuonna ;)

      Poista
  6. Superihana kesä-asu ja voih että mitä maisemia! Mielettömän ihanaa kesälomaa sinne :) Toivottavasti säät sallivat vielä jonkin aikaa! Täällä ilmoittautuu yksi, jolla on mahdollisuus lomailla vasta syksymmällä... Noh pitää yrittää ottaa kaikki ilo irti kesäilloista ja viikonlopuista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Itse pidin ennen aina loman vasta syksyllä, nykyisin en selviäisi ilman lomaa kesällä, tosin koko kuukauden lomaa ei ole koskaan mahdollista pitää kerralla :/ Totta, viikonlopuista ilo irti! :)

      Poista
  7. Voi me ollaan saman mittasia! :D Tosi kaunis asu sulla. :) Sulle sopii niin kauniisti nuo vaaleat sävyt!

    VastaaPoista
  8. Taas aivan ihana asu!! Tuo yhdistelmä toimii aina uudestaan ja uudestaan.. :)

    Osaatko sanoa millainen hintataso Massimo Duttilla on? Esimerkiksi ihan peruspaidoilla (kuten asussasi).

    Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Itse en ole hirveän usein Massimo Duttilla asioinut, mutta hintataso on hieman korkeampi kuin esim. Zarassa. Tuo pusero oli aika edullinen kyseisen liikkeen vaatteeksi, maksoi n. 40€ ja rannekoru taisi olla 25-30e.

      Poista
  9. Ihana asu, yksinkertainen mutta niin kaunis =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi, yksinkertainen on tosiaan minun juttu! :)

      Poista
  10. Ihana asu, tuo valkoinen ja biege yhdistelmä ei ikinä petä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja ei kyllä näiden värejen liitto petä :)

      Poista
  11. Tuo Pochette on niiiiin ihana azurina. Itselläni on ebene ja varmasti ensi kesäksi on hankittava tuo azur myös. On se vaan niin raikas ja kiva, etenkin kesäaikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, azur kyllä sopii kesään kuin nenä päähän! :) Pitäisi kyllä käyttää tuota Pochettea useammin, aina vaan tulee kanneltua isoja laukkuja mukanaan :D

      Poista
  12. Aivan ihania kuvia ja kaunis asu. :-) Tykkään. ♡
    Ihanaa lomaa kaunokainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana LeAnn! :) Kärsivällistä kuvaajaa siis taas kiittäminen <3

      Poista