lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tikkitakki-vinkki

Viime syksynä metsästin itselleni klassista tikkitakkia ja sellaisen Vilan-mallistosta löysinkin. Harmikseni vaatekokoni muuttui jopa kahdella koolla tänä aikana ja nyt takki on aivan liian suuri :( Takin ostin jo hieman reilussa koossa, koska en halunnt sen olevan todella tiukka. Tikkitakki on juuri tähän vuodenaikaan sopiva ja sille olisikin nyt kovasti käyttöä. Harmittaa älyttömästi, koska en takkia ehtinyt ihan hirveästi edes käyttää. Toisaalta olen onnellinen, etten ole hankkinut mitään todella kalliita vaatteita, hih. Minun onnekseni Vilalla on kevään mallistossa lähes samanlainen takki ja todella edulliseen hintaan!


Takkia löytyy Bootzilta niin  sinisenä kuin mustanakin, itselläni tilaukseen lähti tietenkin sininen versio. Hintaa takilla oli vain 39,95€!

Iso takki lähtee kirpparille muiden suurien vaatteiden mukana, itse asiassa kirpparipöydän vuokraus alkaakin sopivasti tuossa viikon päästä ;)

 

13 kommenttia:

 1. Ei hitsit, metsästin tuota takkia täältä kaupoista joka puolelta, ja luovutin sen ollessa loppu, joten kiitos tästä vinkistä !! ;) Blogissani on muutes tunnustus sinulle: http://whiteandclassy.blogspot.fi/2013/04/new-blog-love-tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen takki,sinisenä minulle myös kiitos!
  Mille kirpparille isompi takki päätyy ja mikä koko se onkaan?olisin voinut poimia sen itselleni mikäli koko max 40..

  VastaaPoista
 3. Et haluaisi blogin kautta myydä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä myydä, itse olen vaan katsonut parhaaksi viedä tavarat aina suoraan kirpparille ettei ostajalle tule yllätyksiä :) ja postarit tietysti aina nostaa hintaa :/ takki ei siis ole prikulleen sama kuin tuo uusi malli, mutta todella saman tyyppinen :)

   Poista
 4. Meillä menee kyllä ajatukset ihan yks yhteen :D Itse kotiutin nimittäin juuri uuden Barbourin tikkitakin, tosin vaalean beigenä :) Nyt tekisi jo mieli tummansinistä ja oliivin vihreää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkisi on varmasti upea! :) Laita pia kuvaa ;) Beigen huolisin minäkin, beige on meinaan ihan lempparivärini vaatteissa keväällä/kesällä. Tuo Vilan takki on kylä hyvä budjettiversio ;) Itse en meinaan uskalla panostaa kalliisiin vaatteisiin ennenkun tiedän, että pysyn samassa koossa :D Niin ja tiedätkö, ihan kun olisin nähnyt tuosta Vilan takista joissan myös khakivihreän...?

   Poista
 5. Siis ootko nykyään muka XS??

  VastaaPoista
 6. Mikäli se sinua noin kovasti kiinnostaa niin kyllä! Ei kun vauva keskustelut taas pystyyn :P

  VastaaPoista
 7. onko sinulla mahdollisesti vielä tuota takkia ja suostuisitko myymään sitä? olen yrittänyt etsiä loputtomiin tikkitakkia ja en löydä mistään, tuo olisi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On takki edelleen ja yksi suosikkini on, en ole valitettavasti myymässä :) ei tästä kauaa ole, kun takki oli vielä Bootzin valikoimissa! Kannattaa myös katsoa ihan Vilan sivuilta, jos sieltä takkia tai vastaavaa saisi :)

   Poista
 8. okei, ymmärrän kun kyseessä on noin hieno takki! :) okei käyn katsomassa! :)

  VastaaPoista