torstai 14. maaliskuuta 2013

Green Skirt

Edellisessä postauksessa näkynyt punainen hame saapui tänään, ai että miten siitä tykkäänkään! Väri on kyllä enemmän kolarrinpunaiseen taittava, kuin mitä kuva antoi ymmärtää, mutta omaa silmää ainakin miellytti kovasti. Luulenpa, että hameesta saattaa tulla yksi tulevan kesän suosikeista :) Kovasti vihreäkin samainen hame houkuttaa, malli oli meinaan juuri täydellinen itselleni. Toisaalta vihreä hame toisi kivaa piristystä muuten niin värittömään vaatekaappiini, mutta toisaalta tuleekohan noin värikästä vaatetta käytettyä... Onneksi on Polyvore, voi helposti "sovittaa" erilaisia asuja.
Vaatekaappini ovat tällä hetkellä melko tyhjät, joten kyllä sinne yksi vihreä hame hyvin mahtuisi ;) Sain vihdoin kirpparipöydän varattua ja sinne on suuret määrät vaatteita menossa! Muutamia suosikkihameitani vein ompelijan käsittelyyn, mutta kaikki  muut hameet ja paljon muita vaatteita vien haikein mielin myyntiin. Tosiaan vaatekokoni on muuttunut kahdella, aivan uskomatonta!
 
Arvatkaa mitä muuta sain viimein varattua, no ajan ripsenpidennyksien laittoon! Kolmisen viikkoa joudun vielä ilman kärvistelemään, ja sitten viimein saan itsellenikin hieman pituutta ripsiin. Voin vain kuvitella miten aamuni helpottuvat kun ei tarvitse liiemmin meikkailla :)


New Brands Spring 468x60

4 kommenttia:

 1. Oliko 34 36 vai 38 sopiva sinulle?:)

  VastaaPoista
 2. Näistä saa kivaa hameinspiraatioita, ehkäpä minäki innostun käyttämään hameita enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameet käyttöön vaan! ;) Harmi vaan ettei hame ole aina kaikista käytännöllisin, ainakaan minulla töissäni :/

   Poista