keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Haastetta ja tunnustusta

Olen saanut viime aikoina kysymyshasteen Falling for fashionin  Jennalta sekä ihanan tunnustuksen Elisabeteltä ja Girly Stylen Annalta. Kiitos ihanat naiset, nämä lämmittävät aina mieltä, vaikka olenkin aikamoisen hidas vastailemaan ;) En tällä kertaa laita näitä eteenpäin, lukulistani on se verran pieni, että samat blogittaret saisivat nämä aina vain uudestaan, hih. Haluaisinkin uusia blogeja lukulistalleni, joten vinkatkaa ihmeessä kivoja blogeja!
Jennan kysymykset:

1. Mikä on lempivaatekauppasi? Tällä hetkellä suosikkini taitaa olla Lindex. Mielestäni Lindexillä hinta-laatusuhde kohtaa ja sieltä osatankin nykyisin lähes kaikki perustyövaatteeni (farkut, puserot..) Muita suosikkejani ovat: Mango, (vaikka liikkeestä paikan päältä harvoin haluamaansa löytää, onneksi nettikauppa toimii paremmin kuin hyvin) Zara, H&M ja Stradivarius.

2. Millainen olisi täydellinen loma ja missä? Mielestäni täydellinen loma on yhdistelmä ranta -ja kaupunkilomaa. Miamissa oli molemmat ja lisänä vielä mahtavat Outlet-kauppakeskukset! Odotan tulevalta Rivieran matkalta myös täydellistä lomaa ;)

3. Miten päädyit kirjoittamaan blogia? Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista, ja yleensä siitä mistä pidän, puhun taukoamatta. Alkoi tuntua ettei kukaan oikein jaksa enää juttujani kuunnella, joten päätin alkaa purkaa itseäni blogin kirjoittelulla :) Lähinnä kirjoittelenkin blogia edelleen itseni takia, ei tarvitse "vaivata" kavereita ainaisilla laukkuhaaveilla ym. Tämän takia blogini keskittyykin pelkästään pintaan.

4. Oletko allerginen jollekin? En, vaikka toisinaan tuntuu, että olen allerginen kiukutteleville lapsille, hih. Äitiainesta, not! :D

5. Mikä on inhokkiruokasi? Kaikki missä on punaista lihaa, en ole syönyt punaista lihaa yli kymmeneen vuoteen. Pinaattikeitto on yksi inhokkiruoka ja sitä en kyllä saa alas en mitenkään.

6. Mitä haluat ehdottomasti tehdä/ toteuttaa tämän vuoden aikana? Päällimmäisenä haaveena oli ajokortin saaminen, ja sen onneksi sainkin :) Uusi asunto on haaveissa ja lisäksi haluisin hankkia pari uutta laukkua ;)

7. Mikä on paras kauneudenhoitovinkkisi? Juo paljon vettä ja nuku tarpeeksi, itselläni nukkumin jää liian usein liian vähäiseksi, omistan muutenkin tummat silmänaluset aina, joten uni olisi todella tärkeää.

8. Teitkö uudenvuodenlupauksia tälle vuodelle? Mitä lupasit? En tee lupauksia, koska ne eivät pidä kuitenkaan. Voisin yrittää shoppailla vähemmin, säästää enemmän, käydä salilla ahkerammin, stressata vähemmin...

9. Missä kaikissa maissa olet käynyt? Ruotsi, Viro, Turkki, Espanja, Kreikka,  Ranska, Englanti ja USA.

10. Onko sinulla jokin luottoasu, jossa tunnet olosi aina upeaksi? En ikinä valitse illalla vaatteita valmiiksi, vaikka kannattaisi, koska en todellakaan ole aamuvirkku. Aamuisin tulee aina kiire ja usein puen mitä ensimmäisenä  eteen sattuu, luottoyhditelmäni on valkoinen paita+farkut kombo, tai raitapaita+farkut, siitä upeudesta en tiedä ;)

11. Mistä marialistisesta jutusta haaveilet juuri nyt? Päällimmäisenä haaveissani on Louis Vuittonin Neverfull GM Monogram, jonka aion aivan varmasti kevään aikana kotiuttaa. Kuten olen ennenkin sanonut, en edes haaveile mistään, mikä ei ole omien tulojeni mukaista. Tosin toisinaan haaveilen valkoisesta citymaasturista, esim. BMW X5 ;)

7 kommenttia:

 1. Minäkin olen allerginen kiukutteleville lapsille. Oikastaan lähes kaikille lapsille jotka puhuvat, koska tuntuu että sieltä harvoin tulee mitään kivaa ja järkevää ulos... Kerran elämässäni olen nähnyt ihanan puhuvan pikkulapsen, tämä oli uimahallissa vuonna 2009. :)

  Vastikään sain taas vahvistusta lapsikammolleni kun poikaystävän kaverin poika oli ihan snadisti huomionkipeänä kun olimme heillä saunomassa. Poikien ollessa saunassa tämä vaan juoksi ympäri kämppää ja sammutteli valoja kun me naiset yritimme meikata. Jos laitoin ne päälle niin tuli hireetä ulinaa ja valojen sammutus. Tätä kesti 15 minuuttia, sain taas vahvistusta sille että ei ole meille hetkeen tulossa tuollaisia.... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh kun kuulostaa negatiiviselta kommentilta, älkää nyt lukevat äidit pahastu :) Minulla ei vaan ole kykyä käsitellä kiukuttelevia lapsia, siksi se vaan osuu niin pahasti meikäläisen hermoon. :)

   Poista
  2. Kyllä minäkin tätä kirjoittaessa vähän mietin, että kuinkahan monen mamman nyt suututan ;D Ihmiset ovat erilaisia ja kaikki eivät vaan tule lasten kanssa toimeen, esim. minä :D Kasvatuksestahan se on kyllä hyvin pitkälle kiinni ja vähän hirvittääkin nykyinen lastenkasvatustyyli.. Ei saisi toki yleistää, mutta melko hirveitä tapauksia näin lähes päivittäin entisellä työpaikallani :D Minusta on ihanaa, että kerrankin joku on kanssani sama mieltä asiasta, itsekkun alan olla kaveripiirini ainot tämän ikäinen lapseton...

   Poista
  3. Heh, toivottavasti nyt ei kovin moni ota nokkiinsa siitä ettei kaikki ole kaikista asioista samaa mieltä... :)

   Omassa kaveripiirissä kanssa alkaa olla se aika kun kaikki hankkii lapsia, ja kyllä ahdistaa.... En niiiiin ole yhtään siinä elämäntilanteessa, että haluaisin lapsia. Sanon aina kaikille että meidän äiti oli 31-vuotias kun sai minut, että ei oo vielä mikään kiire :))

   Olen kyllä miettinyt monta kertaa, että mistä se johtuu että ei vaan tykkää lapsista. Itse en ole kauheasti ollut lasten kanssa tekemisissä, niin en tosiaankaan tiedä yhtään miten niille esim. puhutaan. Ja sitten kun yritän jotain sanoa niin vastaan tulee jotain hiton fiksua näsäviisasta kommenttia :D Ei kiitos.

   Tuo samainen poika on myös isovanhempien pilalle hemmottelema, eivät komentaneet sitä yhtäään tuossakaan ym. tilanteessa vaikka olivat paikalla. Huhhuh...

   Poista
  4. Niin, ei sitä kaikkien tarvitse elää samalla tavalla ja hankkia lapsia ja omakotitaloa :D Onneksi mieheni on samoilla linjoilla kanssani, vaikka onkin jo 31 :D Ihan lapsia taidetaan olla itsekkin vieä molemmat :D Matkustelen mielummin nyt kun vielä voin, en meinan osaa kuvitella matkaa esim. Nykkiin lasten kanssa, huh. Kai niiden aika vielä joskus tulee...ehkä.

   Onneksi ystävieni lapset ovat ihan kivoja tapauksia ;) Ja siruksillani on jo niin paljon lapsia ettei minun tarvitse ainkaan tressata suvunjatkamisesta, hih.

   Poista
 2. Tässä olisi sinulle toinenkin haastetehtävä: http://rhapsodyinme-aino.blogspot.fi/2013/03/yksitoista-asiaa.html :) Ole hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Samaisen haasteen toteutinkin tässä js olen sen aiemminkin
   tehnyt, joten tyydyn tälläkertaa vain kiittämään kauniisti:)

   Poista