sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Details 23/3/13

 


 
aurinkolasit Ray-Ban - laukku Louis Vuitton - huivi Gant - takki Mango
 saappaat Cubanas - rannekoru H&M - kello Michael Kors - käsineet Asos

6 kommenttia:

  1. En nyt tarkkaan muista sun pituutta, mutta kun oot miettinyt sitä neverfullia niin tuolla http://forum.purseblog.com/louis-vuitton/my-favorite-lv-bags-mod-pics-750668.html (googlettuna) n. 156cm nainen esittelee miltä tuo gm hänellä näyttää! :)

    -Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos paljon tuosta linkistä, kävinkin heti katsomassa :) Hmm... aika isolta se mielestäni näytti, mutta ei auta kuin mennä (taas) liikkeeseen sovittelemaan :)

      Poista
  2. Ihania kuvia!:) Sattuisitkohan tietämään, että mihin aikaan vuodesta Mulberrylle yleensä tulee niitä paksumpia huiveja, esim. niitä perus Check Scarf:eja? Tällä hetkellä niitä ei ainakaan Mulberryn sivuilla näkynyt.

    Aurinkoista sunnuntaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra! :)

      Ainakin viimeksi huivit taisivat tulla myyntiin jo heinäkuussa, jos en ihan väärin muista? Melko aikaisessa vaiheesa ne kuitenkin tulivat, koska Fabianinkadulla myyjätkin tätä ihmettelivät! Itse taisin postailla silloin huivin hankinnasta, :) Jännä nähdä tuleeko mitään uusia ihania värejä myyntiin ;)

      Kiitos ja samoin sinulle! :)

      Poista
    2. Olen pohtinut samaa, joten pitää olla valppaana sitten heti heinäkuussa ;) Ja kauniita yksityiskohtia tässä asussa!

      Poista
    3. Kyllä, tiedä vaikka ne tulisivat tänä vuonna entistä aikaisemmin myyntiin! Hassua ostaa villahuivi keskellä kesää, mutta nopeat syövät hitaat, heh.

      Kiitos Emmi!:)

      Poista