lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sunny Saturday

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Tänään aamupäiväisellä lenkillä tuli tosi hyvä mieli, kun aurinko paistoi ja lumet oikein sulivat silmissä ;) Melkein laitoin jo Converset jalkaan myöhemmin ulos lähtiessä, mutta katsoin kuitenkin vielä parhaaksi lähteä kumisaappailla liikkeelle. Kerrankin oli oikeasti aikaa kuvailla sekä kuvaaja paikalla, joten oli tietenkin otettava tänne blogin puolelle hieman kuvia, vaikkakin jokainen asun osa on täällä jo liiankin usein näkynyt, hih.
 

 
laukku Mulberry - takki Mango - saappaat Cubanas - farkut Lindex


Kuvissa näkyvätkin tämän talven suosikkihankintani; Mulberryn merino huivi Oak-sävyssä sekä Mangon villakangastakki. Tuon takin hankittuani kaikki muut takit ovat jääneet lähes käyttämättömiksi. Takki oli ihan naurettavan halpa, noin 40€ ja se on suurimmilta osin villaa, loistolöytö siis! Olen niin luottavaisin mielin lämpimien ilmojen suhteen, että vein tänään jo suuren osan talvitakeistani kellariin odottelemaan ensi talvea ja toin joitain kevät takkeja jo lämpimimpiä päiviä odottelemaan. Tosiaan, kun ei juurikaan muita talvitakkeja enää tule käytettyä, turha niitä on eteisessä säilyttää!Mulberryn Bayswater on mielestäni omista laukuistani kaikista nätein, mutta se on omassa käytössäni melko epäkäytännöllinen, itse asiassa vasta vuosien käytön jälkeen olen tämän tajunnut. Laukku itsessään painaa jonkin verran ja lukko on melkoisen hankala avata, varsinkin, jos laukusta täytyy saada äkkiä jotain ulos. Bayswater onkin parhaimmillaan silloin, kun ei tarvitse ihan hirveästi tavaraa mukaan. Shoppailemaan en enää kyseisen laukun kanssa lähde.


aurinkolasit Ray- Ban - pusero H&M - käsineet Mango - huivi Mulberry
 

14 kommenttia:

 1. Bayswater oli pitkään oman laukkuhimotuslistani kärjessä, mutta nyt en haaveile laukusta enää ollenkaan. Laukku on kuten sanoit erittäin kaunis, mutta itse olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, että tuo lukon + läpän epäkäytännöllisyys ajaisi minut varmasti raivon partaalle :D Varsinkin kun laukkua ei saa roikkumaan olanyli, jolloin avaaminen olisi helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen kanssa joskus hermo menikin juuri shoppaillessa :D nykyään onneksi tiedän mihin tilaisuuksiin Bays sopii ja mihin ei, en siitä kyllä luopuisikaan mistään hinnasta :) Itse olen todennut, että Neverfull on itselläni käytännöllisin arkilaukku ja oikeastaan ainoa LV:n malli, joka omaa silmääni kovasti miellyttää. Makuasioita :)

   Poista
 2. Voi ei tulipa pahaan rakoon toi Bayswaterin juttu.
  Itse olen ostamassa Bayssia käytettynä huokeaan hintaan (:
  Mutta nyt aloin miettimään :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on vain minun mielipide :) lemppari laukkuja Bayssit ovat silti, varsinkin kun nykyään jo tietää milloin se kannattaa ottaa mukaan ja milloin ei :) eihän kaikki pidä Neverfulliakaan käytännöllisenä, kun taas minun käytössä se on kaikista käytännöllisin!

   Poista
 3. Olipas kivoja kuvia, niin keväisiä! :)

  VastaaPoista
 4. Mä en voi käsittää tota puhetta Bayswaterin epäkäytännöllisyydestä. Ja mä sentään olen ihminen, jolle kengännauhojen sitominen on yksinkertaisesti liian työlästä. Siis todella mukavuudenhaluisten laiskiaisten kärkiryhmää ;)

  Baysin lukko on tosi helppo avata ja sit vaan nostaa läpän ylös, onnistuu yhdellä kädelläkin ja laukku olalla. Speedyn vetoketju on paljon hankalampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan MINUN MIELIPIDE ja omaan blogiini kirjoitan juuri miltä itsestäni tuntuu :) Laukku itsessään on jo sen verran painava, että se on melko hankala, jos on kädet täynnä muuta tavaraa :) Eli esim. ruokaupassa se ei ole käytännöllisin laukku. Silti Bayssit ovat suosikkejani, kunhan ei ota niitä shoppailemaan :D Speedystä itselläni ei ole kokemusta laisinkaan...

   Poista
 5. Tosi kaunis asu! Itse olen jättänyt juuri epäkäytännöllisyyden takia Bayswaterin kaupan hyllylle. Ei vaan ole mun juttu. Nätti se kyllä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun eksyit blogiini :) Bays ei tosiaan ole kaikkiin tilanteisiin se paras valinta, nahkalaukut itsessään jo painavat niin paljon :/ Onneksi minun ei tarvitse mitään koulukirjoja ym. mukanani kannella, muuten käsi huutaisi hoosiannaa :D

   Poista