maanantai 22. heinäkuuta 2024

Lempimekko vuosien takaa








mekko - &Other Stories  
korikassi - Maje 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Ray-Ban 

Huh heijaa, hellekelit näyttävät tällä viikolla tekevän paluun sateisemman kauden jälkeen ja täällä ruudun takana ollaan jo valmiiksi käristyskupoli otsassa. No ei sentään, ihanaa että kesällä on lämmintä, mutta kuten olen monesti maininnut, varsinainen hellekelien pukeutuminen ei ole mukavuusalueellani.  Ymmärrän varsin hyvin, miten monet rakastavat kuumia päiviä, allekirjoittanut ei vain heihin kuulu. En ensinnäkään pidä kovinkaan ihoa paljastavasta pukeutumisesta, mutta onneksi olen vuosien aikana löytänyt omat suosikkini kuumiin kesäpäiviin.  Nykyään olen äärettömän mukavuudenhaluinen pukeutuja, vaate ei saa tuntua inhottavalta päällä ja sen täytyy olla säähän sopiva. 

Kuvissa näkyvä mekko on suosikkini jo kuudetta kesää. Ilmavan mallin sekä kevyen puuvillamateriaalin vuoksi se on mitä loistavin hellekelien luottovaate. Rakastan mekon muhkeita puhvihihoja sekä pientä kukkaprinttiä. Kyseinen mekko on luultavasti nahkatakin rinnalla koko garderobini lempivaate. Lähinnä pelkään, milloin mekko kuluu puhki, sitä on pidetty ja pesty äärettömän paljon. Kyseinen on täällä blogissakin vuosien varrella näkynyt kyllästymiseen asti, tosin itse en vain mekkoon kyllästy.  

Kesän suosikkiasusteet ovat olleet vanhat kunnon mustat Converset ja Majen korikassi. Mietin juuri, että voisin kulkea koko kesän näissä tennareissa ja niin olen tainnut tehdäkin. Täytyy oikeasti haastaa itsensä käyttämään välillä muitakin kenkiä. Converset vain sopivat ihan kaiken kanssa ja tekevät tyttömäisille mekoillekin kivasti särmää. Majen korikassi on minusta Consseille täydellinen pari, kun siinä on mustat kahvat. Vuosi sitten metsästin kuumeisesti korikassia nimenomaan mustilla hihnoilla, joka oli helpommin sanottu kuin tehty. Lopulta mutkien kautta sain tämän upean kassin ostettua ja kyseinen on osoittautunut niin hyväksi hankinnaksi. Laukku on todella laadukas, siinä on sisävuoret ja kaikki. Korikassi oli alennuksessakin vähän arvokkaampi, kuin mitä olin ajatellut siihen sijoittaa, mutta on kyllä käyttökertojen myötä maksanut itsensä jo tuplasti takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti