torstai 31. elokuuta 2023

Luottosetti - ribbimekko ja cargotakki





cargotakki - H&M 
mekko - COS 
tennarit - Converse 
laukku - Gucci 

Vaikka rakastan kesäaikaan kukkamekkoja ja värejä, niin parhaiten viihdyn kyllä niissä kaikista yksinkertaisemmissa vaatteissa. Olenkin viime vuosina niin sanotusti rauhoittanut vaatekaappia ja hankkinut kuviollisia vaatteita vähemmissä määrin. Jossain vaiheessa kun garderobi koostui enemmän printeistä, jotka taas ovat hankalampia yhdistellä keskenään. Muutama kuviollinen vaate on piristävä lisä garderobissa, mutta lähtökohtaisesti yksinkertaiset elementit menevät moneen. 

Se on muuten aina jännä, miten keväällä kaipaa pukeutumiseen kovasti värejä ja niitä printtejä, kun siinä elokuun alettua haluaa päälleen lähinnä kaikkea neutraalia ja super yksinkertaista. Tämä tapahtuu minulle ihan aina, huolimatta siitä että säät olisivat hyvinkin kesäiset ja jopa helteiset. Tässäpä siis näytille joka kesäinen suosikkiyhdistelmä - vaalea mekko ja cargotakki. Kuvat on itse asiassa jo ihan kesäkuun alusta, mutta täysin sama setti on ollut käytössä monesti tämän jälkeenkin. Tykkään tällaisista tosi tavallisista asuista, jotka eivät näytä luultavasti pahalle vaikka viiden vuoden päästäkään. 

Kuvissa näkyvä hihaton a-linjainen ribbimekko on hankinta vuoden takaa COS:ilta. Olin etsinyt tämän tyyppistä mekkoa itse asiassa useamman vuoden, joten olin iloinen kun haluamani malli vihdoin ja viimein löytyi. Ostin ensin tämän vaalean ja myöhemmin vielä saman mustana, joka näkyikin juuri aiemmassa postauksessa. Jos samaa tulisi myyntiin vielä harmaana, en epäröisi hetkeäkään sen ostamista. Täydellinen perusmekko, jonka kanssa voi yhdistää minkä vain takin tai pitää ihan sellaisenaan vaikka sandaalien kanssa. Tosi ikävä uutinen muuten oli, että Helsingin keskustan COS:in myymälä lopettaa viikon päästä. Kyseinen on yksi lempparini, mitä vaatekauppoihin tulee, joten keskustaan tulee kyllä iso kolo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti