perjantai 11. elokuuta 2023

Kesäloma ja kesäpukeutumista









mekko - &Other Stories 
korikassi - Maje 
aurinkolasit - Chimi 
sandaalit - &Other Stories 

Moikka ja ihanaa perjantaita! Minulla alkoi kahden viikon kesäloma, joten täällä ruudun takana ollaan iloisissa tunnelmissa. Kuten aiemmin sanottu, tätä loman pätkää en halua tupaten täyteen ohjelmaa, vaan sopivasti menoa ja tyhjiä päiviä. Huomasin että kesäkiireessä esimerkiksi lähes kaikki inspiraatiota käsitöitä kohtaan katosi, sillä luovuus vaatii luppoaikaa. Nyt alkaa hiljalleen taas neulominenkin kiinnostaa, joten aloittelinkin villapaidan tekoa. Myös korujen teko innostaa enemmän, vaikka jotain pientä olen tässä kesän aikana tehnytkin. Mietin myös ilmoittautumista kaupungin opiston ompelukursille, joka on ollut minulla tauolla muutaman vuoden, mutta kovasti kiinnostaisi aloittaa tämä harrastus uudelleen tulevana syksynä. Sanomattakin siis selvää, että erilaiset käsityöt ovat lähellä sydäntäni, niihin haluaisin käyttää enemmänkin aikaani. 

Elokuu on minusta ihan loistava aika lomailla nimenomaan koti Suomessa. Pahimmat helteet ovat usein takanapäin, mutta on edelleen miellyttävät kesäkelit. Loppukesä on yksi paras aika vuodesta, jos minulta kysytään. Ei myöskään haittaa ajatus tulevasta syksystä, päinvastoin en missään nimessä haluaisi että olisi aina kesä, nimittäin jossain vaiheessa se hikoilu alkaa riittää. Rikkaus on monta vuodenaikaa, joissa kaikissa on puolensa. 

Kesävaatteet ovat ihania, mutta pian ajatus muustakin pukeutumisesta ei tunnu enää huonolle idealle. Vielä on kuitenkin viikkoja kesää jäljellä, joten tässä yksi tavallinen kesäasu näytille. Parasta kun vaatekaapin kätköistä löytyy vaatteita, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen. Sinänsä makuni ei ole muuttunut enää vuosiin, mutta tyyli elää ja vaatekoko vaihtelee. On kuitenkin kiva kun monet vaatteet ovat olleet käytössä useita vuosia, kuten kuvissa näkyvä pilkullinen mekko, jonka kaivan kaapin perukoilta innoissani käyttöön joka kesä. Asusteissa Majen korikassi on ollut ihan loistava hankinta tältä kesältä, sekä &Other Storiesin aleista viime vai toissa kesänä löytyneet sandaalit ovat toimineet niin vapaalla kuin työkenkinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti