keskiviikko 30. elokuuta 2023

Kasuaali asu Suomenlinnassa









farkkutakki - Levi´s 
ribbimekko - COS 
laukku - Louis Vuitton 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Chimi 

Kävimme tosiaan menneellä elokuun kesälomalla Suomenlinnassa. En voi uskoa, että vierailin oikeasti saarella vasta ensimmäistä kertaa tänä kesänä! Tosin tiedän, etten ole ainut muualla asuva, jolle saari ei ole niin tuttu, kuin epäilemättä paikallisille on. Kesän kuluessa tulikin tehtyä pari eri reissua Suomenlinnaan, kun heinäkuussa kävimme siellä jo siskon kanssa. Edelleen saarelta jäi paljon näkemättä, nimittäin innostuin oikein kunnolla tuosta historiallisesta kohteesta. Mietinkin miksen ole aiemmin käynyt Suomenlinnassa, jotenkin kai olen ajatellut sinne menemisen olevan hankalaa, mutta mitä vielä! Lautta kohti Suomenlinnaa lähtee kauppatorilta, eikä matka kestä kuin vartin suuntaansa. Tosiaan suunniteltiin miehen kanssa ruska-ajan reissua tuonne, joka täytyy ehdottomasti toteuttaa syksyn aikana. 

Suomenlinna tuntuu tarjoavan jokaiselle jotakin. Minulle riittäisi ihan kävely ympäri saarta, lisäksi löytyy esimerkiksi ravintoloita ja museoita. Siskon kanssa kävimme lelumuseossa ja miehen kanssa sotamuseossa, joka tosin jäi osittain kesken museon sulkeuduttua. Vinkki, Suomenlinna menee suurilta osin kuudelta kiinni. Saarelle voisi ottaa eväät mukaan ja suunnata piknikille, mutta me tietysti halusimme kokeilla saaren ravintoloita. Kesän aikana tulikin testattua niin Pizzeria Nikolai kuin Suomenlinnan Panimo, josta tilasin kalakeiton ja mies pihvin. 

Päiväksi Suomenlinnaan kannattaa pukea jotain mukavaa, heitin päälle rennon farkkutakin ja ribbimekon, sekä tennarit jalkaan tietysti. Käveltyä tulee kilometrikaupalla ihan huomaamatta. Mustat varrettomat Converset ovat ikilempparit ja jouduinkin päivittämään parin uuteen käveltyä edelliset täysin loppuun. Muuten asussa näkyy monia ajattomia suosikkeja, joihin en usko kyllästyväni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti