tiistai 20. joulukuuta 2022

Takkilöytö talveen

Postaus sisältää mainoslinkkejä








pipo - neulottu 
takki - &Other Stories (tämä
villamekko - Uniqlo 
saappaat - Pavement 
kashmirkäsineet - &Other Stories (nämä)
laukku - Fendi

Tämä kuvissa näkyvä asu onkin vilahtanut jo muutamassa aiemmassa postauksessa, mutta halusin esitellä sen vielä tarkemmin. Löysin nimittäin talveksi uuden ihanan takin, joka ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa. Siinä missä luovuin muutamasta takista syksyllä kirpparin myötä, sallin itselleni hankkia yhden uuden tilalle. Minulla on myös ollut se ongelma, että omistan useamman villakankaisen vuorettoman takin, muttei vuorellisia ole montaa. Kuljen villakangastakeissa läpi talven ja untuvatakissa minut nähdään harvoin, silloin pitää olla jo tosi kova pakkanen. Joten villakangastakkeja saa roikkua eteisen naulakossa useampi.

Pörröistä ruskeaa mohair-takkia olin silmäillyt pitkään &Other Storiesin verkkokaupassa, liikkeestä paikan päältä en kyseistä löytänyt. Maltoin odotella takin kanssa Black fridayhin, sillä vähän ajattelin tällöin tulevan pienen alennuksen, ja tulihan se. Pohdin vielä odottaisinko takin kanssa varsinaisiin joulualeihin asti, onneksi en näin tehnyt, sillä koot ovat tässä vaiheessa vuotta melko vähissä. Joitain hajakokoja näytti vielä täältä löytyvän. 

Olen pari talvea haaveillut jostain neutraalista tekoturkista, mutta niissä on usein huono materiaali, kuten akryyli, joka ei ole lämmin. En halua muutenkaan vaatekaappiini tekokuituisia vaatteita, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta, varsinkin takkien materiaalit ovat äärettömän tärkeät talvipakkasilla. Tällainen villa-mohair takki täyttääkin omassa garderobissani tekoturkin paikan, sillä tässä on kivan tekstuurinen pörröinen pinta, mutta hyvä lämmittävä materiaali. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti