keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Tervetuloa mekkokausi
Yllättäen lämpötilat ovat kohonneet kahteenkymppiin, joka aiheutti pienen tenkkapoon, miten sitä pitäisi taas pukeutua? Ihanaa, kun toukokuussa on jo näin lämmintä, vaikken kesästä vielä puhuisikaan tässä vaiheessa kevättä. Eilen kuljin vielä trenssi päällä, mutta tänään on kai pakko keventää vaatetusta. Selasinkin vähän vanhoja asukuviani ja keräsin ylle muutamia suosikkimekkojani, jotka otan taas innolla käyttöön. Muutama uusikin mekko ihanuus on jo vaatekaapissa odotellutkin säiden lämpenemistä. Varmasti tiedättekin, että rakastan mekkoja! Koko kesänä en muuhun pukeudukaan. 

Suosin luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja viskoosia, sillä ne ovat miellyttäviä päällä myös kovimmilla helteillä. Malliltaan tykkään rennoista, väljistä mekoista ja puhvihihat ovat pitäneet pintansa jo useamman vuoden. Väreissä suosikkini on valkoinen, eikä valkoisia mekkoja voikaan koskaan olla liikaa, niihin on myös helppo yhdistellä erilaisia asusteita. Löytyy joukosta muutama värikkäämpikin yksilö, kuten punainen ja pastelliset lila sekä vihreä. Helpoin kesäasu on mekon ja tennareiden combo, viileämmällä päälle voi heittää vielä takin, kuten klassisen cargo-, farkku- tai nahkatakin. 

2 kommenttia:

 1. Hei Anne Jennika,

  Mitä olet pitänyt Marimekon Maininki Pioni mekosta ja saanko kysyä, mikä koko on itselläsi ja vastaako koko normaalia kokoasi? Kiitos etukäteen ja kaunista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minulla on mekosts koko S, kuten muissaki mekoissani 🙂 aika väljä malli on, ja pohdin kahddn koon välillä - valitsen aina mielummin isomman 😄

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista