perjantai 14. toukokuuta 2021

Inspiroi nyt

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime päivien lämpöasteet ovat saaneet haaveilemaan uusista kesävaatteista. Kovin radikaalisti en ajatellut garderobia päivittää, sillä kivoja kesävaatteita löytyy jo ennestään. Joitakin uutuuksia kyllä meinasin hankkia, kuten muutaman uuden mekon. Itse asiassa nuo kollasissa näkyvät &Other Storiesin mekot, niin kukallinen kuin valkoinen, minulta jo löytyykin, sillä tilasin ne aiemmin. Kuten monesti mainittu, valkoisiin mekkoihin en kyllästy, joten niitä mahtuu yksi tai toinekin uusi kaappiin aina, luulen että tuon kollaasissa näkyvän lisäksi hankin vielä toisenkin uuden helpon valkoisen mekon. 

Pellava materiaalina sen sijaan on itselleni melko uusi tuttavuus, eikä minulta ole oikeastaan koskaan löytynyt mitään pellavavaatteita, ainoastaan sisustusjuttuja. Minulla on tällä hetkellä työvaatteena pellavainen mekko, ja olenkin huomannut materiaalin olevan mitä miellyttävin päällä. Taitaa olla aika hankkia jotain tässä rouheassa materiaalissa myös siviiliin kesäksi, mietin joko rentoja housuja tai helppoa mekkoa. 

Kesäkengät ja kassitkin pitäisi ottaa esiin. Kollaasissa näkyvä Arketin korikassi oli hankinta vuoden takaa, mutta samaa myydään edelleen. Otankin kassin taas ilolla käyttöön, toimii niin kaupungilla kuin mökkireissulla. Myös kollaasissa näkyvät Supergan tennarit juuttipohjalla minulta löytyy, sillä ostin ne loppukesästä tosi hyvällä alella, mutten ehtinyt enää viime kesänä käyttää ollenkaan, ompahan uudet popot valmiina täksi kesäksi. Kultaiset korut kruunaavat kesäasut, nyt kiinnostaisi hauskasti eriparia olevat kesähenkiset korvikset. Kesäaikaan, tai oikeastaan juuri muutenkaan, en kauheasti viitsi hiustenlaittoon panostaa, joten tukka rennosti kiinni donitsilla tai klipsillä. 

1 kommentti: