tiistai 23. maaliskuuta 2021

Inspiroi nyt

Postaus sisältää mainoslinkkejä 


tennarit - raitapaita - aurinkolasit Ray-Ban 
laukku Louis Vuitton - korvakorut By Nouck

Juuri nyt inspiroi kalssinen tyyli. Trenssi on tietysti aina ajaton valinta, kuten siniset farkut ja raitapaitakin. En ole useampaan vuoteen käyttänyt farkut ja raitapaita comboa, joka näyttää taas erityisen raikkaalle. Garderobistani puuttuukin ihan noita perusjuttuja, joten tänään aion tehdä täsmäiskut muutamaan liikkeeseen. Hassua etten ihan hirveästi pidä nykyään shoppailusta, eikä kaupoilla tule pyörittyä enää niin sanotusti turhaan. Viimeisen puolen vuoden vaatehankinnat on voinut laskea yhden käden sormin.

Olen siirtänyt farkkujen hankintaa niin pitkään, että nyt on vain otettava itseään niskasta kiinni ja mentävä sovittamaan, toivottavasti löydän hyvät. Ostoslistallani on myös perus raitapaita ja vanha trenssini pitäisi tosiaan hakea esiin. Samoin tennarit täytyisi hakea varaston uumenista, lempimallini on ehdottomasti tuo kollaasissa näkyvä paksupohjainen Conversen tennari.

Lisäksi nyt näyttää pitkästä aikaa kivalla useammat korvakorut yhdessä. En ole vuosiin käyttänyt kuin yhtiä korviksia kerrallaan, vaikka korvista löytyy usemman reiät. Ajattelin hankkia muutaman parin perus nappikorviksia, jotka sopisivat hyvin näyttävämpien korujen kaveriksi. Koruissa olen ehdoton, niiden on oltava hopeaa, kultaa tai vähintään kullattuja. Nappikorviksia aion käydä etsimässä ihan alan liikkeistä tällä kertaa, mielelläni panostan nyt niihin. Kollaasin korut ovat By Nouckilta, jossa on ihastuttavia koruja. 

Kevään korvilla alan myös aina haikailemaan uusien aurikolasejen perään, Ray-Banit ovat suosikit aina, juuri nyt haaveilen Marshals -mallista, jonka uskon olevan ajaton hankinta, mutta ei todellakaan tarpeellinen, sillä aurinkolaseja minulta löytyy useammat. Asustepuolella ihastuttaa myös uusi Louis Vuittonin laukkuni, joka toimii täydellisesti kevään asujen kanssa. Ostoslistallani on myös vaaleansininen kynsilakka, jotenkin sininen näyttää tänä keväänä erityisen hyvälle kaikessa. 

Eniten inspiroi kuitenkin se, että kevät ja sitä myötä kesä on vasta edessäpäin. Pian pääsee käyttämään kaikkia kauniita mekkoja, joita ajattelinkin myöhemmin keväällä muutaman hankkia. Valkoiset mekot ovat ikilemppareita, niitä kun voi yhdistellä erilaisten takkien ja asusteiden kanssa. Palaan mekkoihin kuitenkin myöhemmin paremmin, nyt suuntaan kampaajalle ja sieltä ostoksille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti