torstai 8. lokakuuta 2020

Vanha kunnon trenssi
trenssi - H&M
farkut - Vero Moda
laukku - Céline
lenkkarit - Adidas

Syyspukeutumisen kulmakiviin varmasti monelle kuuluu klassinen trenssi, kuten myös allekirjoittaneelle. Itse tykkään tästä kalssikkotakista vähän väljempänä ja pidempänä versiona, lisäksi usein yhdistän sen johonkin rentoon, kuten lenkkareihin. Trenssi toimii myös kivasti collegepuvun kaverina. Myönnän, etten työarjessa pahemmin panosta omaan pukeutumiseen, heitän työmatkalle päälle jotain helppoa, eikä esimerkisi farkut kuulu tähän kategoriaan. Vapaapäivinä on taas ihana miettiä enemmän asuja ja käyttää välillä niitä farkkujakin. Trenssi huijaakin hyvin ja tekee heti rennoista lookeista skarpimman. 

3 kommenttia:

 1. Terve, Anne Jennika! Täytyy sanoa, että ylläsi oleva trenssi on tyylikäs. Olkapoletit, soljet hihojen suissa, kaksirivinapitus, hyvä väri, pitkä malli. Tykkään. Trenssi kuuluu syyspukeutumisen kulmakiviin allekirjoittaneen osalta myös. Toki pidän trenssiä myös keväällä. Trenssejä on kertynyt vaatekaappiin ihan mukava määrä(16). Nyt lähden käymään postilaatikolla. Sitä ennen toivotan Sinulle mukavaa perjantain jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Nyt on tosin trenssi viety varastoon odottamaan kevättä. Sinulla on sitten ainakin varaa valita eri trensseistä, eikä kyllästy :D

   Mukavaa päivää! :)

   Poista
 2. Iltaa, Anne Jennika! Olepa hyvä. Trenssit odottavat kevättä myös täällä. Totta puhut! Trenssien suhteen minulla on valinnan varaa. Kyllästymisestä ei myöskään ole pelkoa. Mitä trensseihini tulee, niin ne ovat kaikki ns. pitkää mallia. Trensseissäni on olkapoletit, soljet hihojen suissa, kaksirivinapitus, ja vyö. Game by Mimika, Halonen, Oratop, Casanova, Paolo, HIL, ja Hilton ovat mm. sellaisia merkkejä, joita trenssieni osalta löytyy. Pitkää mallia olevia trenssejä ei näy katukuvassa enää samalla tavalla kuin 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa. Nyt lähden toisille sivuille. Sitä ennen toivotan Sinulle mukavaa illan jatkoa.

  VastaaPoista