maanantai 12. lokakuuta 2020

Ruskean lumoissa

Postaus sisältää mainoslinkkejä 


maiharit Massimo Dutti - neule - saappaat Vagabond - villakangastakki

Joka syksyistä suosikkia, ruskeaa, näkyy onneksi paljon myös tänä vuonna. Varmaan sanomattakin selvää, että pehmeä ruskea lukeutuu vaatekaappini lempiväreihin. Minua miellyttää oikeastaan kaikki ruskea, neuleista ja takeista asusteisiin. Varsinkin kylmä, hitusen harmaaseenkin taittava sävy, näyttää minusta erityisen hyvälle, samoin kun eri ruskean sävyihin pukeutuminen päästä varpaisiin. Kohtalaisen hyvin tätä klassista väriä löytyykin jo vaatekaapistani, lähinnä kyllä takkien ja neuleiden muodossa. Kiinnostaisi kovasti myös vaalea nahkahame, joka sointuisi kauniisti ruskean neuleen kaveriksi. 

Pitkästä aikaa miellyttää (konjakin)ruskeat laukut ja pehmeä väri myös kengissä. Oikeastaan suunnittelin ruskeiden kenkien hankintaa jo vuosi sitten, mutta silloin se jäi. Mietinkin ensin korollisten saappaiden hankkimista, minä kun käytän niin paljon mekkoja, että ne olisivat kiva pari niille. Mutta järkeilin, etteivät pitkävartiset saappaat ole niinkään käytännölliset omassa arjessani, ja niitä tulisikin luultavasti käytettyä harvemmin vapaapäivinä. Pakko myöntää, että nuo kollaasissa näkyvät Vagabondin saappaat ovat ulkonäöltään täydelliset! Sen sijaan mukavat maiharit tiedän toimivan elämässäni hyvin, niillä jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ja vetoketjulliset kengät on nopea kiskaista jalkaan. Massimo Duttin popot tilasinkin jo aiemmin, toivottavasti olisivat hyvät.

2 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja asusteita oot kerännyt tähän, syksy on kyllä parasta aikaa pukeutumisen kannalta :) Omalla kohdallani tosin neuleet ja muut ihanat syysvaatteet odottavat kaapissa toimistolle paluuta ja harmittaa, ettei niille ole juurikaan käyttöä. Teen siis töitä nyt 100 % etänä ja hupparit ja kollarit on tän hetken käytetyimmät vaatteet. Toivotaan, että pian päästäisiin takaisin normaalimpaan arkeen :)
  ps. Kommentoin nyt tähän samalla kehut toisen postauksen neulemekko & nahkatakki -asusta, super tyylikäs <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 No voi harmi, että ihanat syysvaatteet vaan odottavat kaapissa. Toisaalta etätyössäkin on ehkä puolensa? Säästyy aikaa kun ei mene matkoihin ja saa syötyä lounaan kotona 😀 Mun työtähän ei ole mahdollista etänä tehdä ja täytyy sanoa että olosuhteisiin nähden aika normaalisti on voinut työskennellä (mitä nyt visiiri naamalla, hanskat kädessä ja jatkuvan pintojen puhdistuksen kera) ainakin vielä 😊 mulla taas menee niin, etten työpäivinä sen enempää mieti vaatetusta, kun töissä vaihtuu työasuun, mutta vapaalla musta on kiva miettiä asuja ihan vaikka ruokakauppaan 😁

   Aurinkoista viikonloppua! 😘

   Poista