sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Ruska-ajan kuulumisiaLokakuiset terveiset! Nämä syyskuvat ovat viikon takaa, nyt näyttää pahasti siltä, että ne kuuluisat syyssateet alkavat. Tänä vuonna oli melkoiset haasteet saada perinteiset ruskakuvat otettua, niin aikataulujen, sään kuin itse ruskan vuoksi. Kolmannella kerralla onnistuimme, joten bloggaaminen ei ole todellakaan aina niin helppo harrastus kuin se ruudun toiselle puolelle varmasti näyttää. Mutta taas kerran mietin, miten kiva on kun tallentaa vuodenaikoja ja asuja kuviin, voi esimerkiksi vertailla edellisen vuoden ruska-aikaa keskenään (tämän vuoden ruska ei ollut mitään viime vuoteen nähden) ja muistaa hetket näin paremmin, sekä ihan oman vaatekaappinsa sisällön. 

Tällä viikolla heitettiin vielä luultavasti viimeinen mökkireissu tälle vuodelle, kun sattui pari vapaapäivää putkeen viikolle, niin hyödynsimme ne tietysti. Haaveilin ruska-aikaan mökille menosta, joten ihana että tämä toteutui, kun säätkin suosivat. Olen tänä erikoisena vuonna nauttinut mökillä olosta ja luonnon hiljaisuudesta enemmän kuin koskaan. Puusaunassa on ihana istua iltojen viiletessäkin, laittaa kasvonaamio, grillata saunan päälle makkaraa, ihmetellä miten hyvin tähdet näkyvät siellä ja ylipäätään huomata miten aikaisin pimeä jo tulee. Kiva pyöräillä tyhjillä maalauksellisilla maalaisteillä maisemia katsellen. Parasta kun osaa iloita pienistä jutuista, tämä on asia mikä on ainakin omassa elämässäni korostunut tänä vuonna. 

Korkkasin myös ensimmäiset glögit ja konvehdit tällä viikolla. Saanko tunnustaa, että olen myös aloittanut joululahjojen hankinnan sekä paketoinnin jo. Päätin etten tänä jouluna vedä itseäni ihan loppuun täydellä kalenterilla, joten teen kaiken mitä voin jo hyvissä ajoin. Paketointi ja kaikki muukin askartelu on ensinnäkin niin kivaa puuhaa, joten innoissani olen lahjoja käärinyt muutamana iltana. Sanokaa etten ole ainut, jolla on jo joulu mielessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti