maanantai 30. maaliskuuta 2020

Valkoisissa nilkkureissa






takki - Zara
poolo - Uniqlo
farkut - Vero Moda
nilkkurit - Zara
laukku - Prada
aurinkolasit - Ray-Ban

Nyt kun tulee oltua suurilta osin kotona, voi tietysti tuntua turhalta meikata saati pukeutua kivasti. Se ei poista sitä, että edelleen tykkään kauniista vaatteista ja vaikka tilanne nyt on mikä on, yritän silti pitää kiinni ”normaaleista” asioista. Kukaan ei käske menemään ruokakauppaan niissä verkkareissa saati tukka likaisena. Miksei voisi pukeutua niin kuin muutenkin ihan omaksi iloksi? Minusta näin kriisin keskellä on turha niin sanotusti hukata itseään, lukea aamusta iltaan uutisia ja miettiä jatkuvasti koronaa. Ei, se ei tarkoita että olisin välinpitämätön, päinvastoin, mutta uutiset voi lukea vaikka kerran tai kaksi päivässä. Elämässä on kuitenkin oltava muutakin, jotta tästä selviää järjissään. Vaikka tottakai kaiken tärkeysjärjestys on nyt erilainen.

Yritän ajatella positiivisesti ja ottaa tilanteen siltä kannalta, että nyt on aikaa asioille, joita ei yleensä arjen kiireessä ehdi. Seuraavat viikot (kuukaudet?) on esimerkiksi aikaa keskittyä tähän blogiharrastukseen. Kukaan ei kiellä ainakaan vielä menemästä ulos tai valokuvaamasta, joten ehdottomasti yritän kuvata normaaleja arkiasujani tänne. Itsekin luen mielelläni muiden blogeista niitä pinnallisia juttuja, jotta ajatukset saa edes hetkeksi muualle. Nyt on myös aikaa huoltaa vaatteitaan, tutkia vaatekaappeja rauhassa ja koota erilaisia asukokonaisuuksia. Höyryttää kesämekot valmiiksi, ihan pian niitä pääsee käyttämään. Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita kuulisin niitä mielelläni?

Nämä asukuvat otimme jo muutama viikko takaperin. Ikkunasta katsottuna näytti tuona päivänä melkein kesälle, mutta lämpötilat olivat ihan jotain muuta. Villakangastakeista ja pooloneuleista ei voi siis vielä hetkeen luopua, mutta asuun saa keväisyyttä esimerkiksi kenkävalinnoilla. Valehtelematta ajattelin, että valkoiset nilkkurit olisivat olleet hetken huuma, ja omani löysinkin ihan parilla kympillä reilu vuosi sitten. Mutta vitsi ne oli kiva ottaa taas käyttöön pienen tauon jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti