tiistai 26. marraskuuta 2019

Talvipukeutumisen parhaat

Postaus sisältää mainoslinkkejä



Tänä vuonna olen erityisen innoissani talvipukeutumisesta, muhkeista untuvatakeista, pehmeistä villapaidoista ja lämmittävistä asusteista. Käytännölliset untuvatakit ovat onneksi nyt muodissa, muutenkin tykkään järkevästä pukeutumisesta. Käytän mustaa väriä yleensäkin kohtalaisen vähän, ja talviaikaan tekee vielä entistä enemmän mieli verhoutua pehmeisiin beigen ja harmaan sävyihin. Oikeastaan lähinnä alaosissa ja asusteissa suosin mustaa. Talvikauden lempivaate on ehdottomasti villainen mekko, joka on niin helppo vain pukea sukkahousujen ja maihareiden kaveriksi. Muutenkin talvella tuntuu, että voi mennä vieläkin rennommin pukeutumisen suhteen, ainut vaatimus on lämpimänä pysyminen. Juuri nyt haaveilen villaisista housuista, jotka olisivat täydellinen pari neuleiden kanssa. &Other Storiesilta löytyisi juuri etsimäni kaltaiset housut, joten voi olla että säiden vielä viilentyessä täytyy hankkia ne.

Talvityyliin saa helposti vaihtelua asusteilla - pipot ja huivit tekevät samalle takille näköä, joten varsinkin pipoja minulta löytyy useita. Pakko vinkata COS:in kashmirkaulaliinasta, joka itselläni on ollut käytössä useita vuosia, siinä laatu on ollut moitteeton. Kyseinen kuuluu myymälän perusmallistoon ja samaa on edelleen saatavilla. Parhaat pipot taas löytyvät Arketilta. Asusteet ovat myös mitä parhaimpia joululahjoja, ainakin itse ilahtuisin, jos kuusen alta paljastuisi pipo tai laadukkaat käsineet.

2 kommenttia:

  1. Mulla on haaveissa talveksi kunnon makuupussi takki. Löysin Zarasta täydellisen. Sen suhteen ei auta kauaa miettiä, sillä Zarasta kaikki häviää aina niin nopeasti.
    Ostin myös tovi sitten H&M:n Premium Qualityn mustat kashmirhousut. Ne on ihanat! Ja olen käyttänyt niitä hupparin kanssa niin töissä kuin kotonakin. Ja asu sai jopa kehuja töissä. Eli siis todella monikäyttöiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä monissa liikkeissä noita puffereita saatavilla onneksi, kiva että ehdit jo napata omasi :) Housut kuulostaa ihanilta myös <3

      Poista