tiistai 2. lokakuuta 2018

Vain Lempivaatteitavillakangastakki - &Other Stories
silkkipaita - Marimekko
housut - Mango
laukku - Chloé
nilkkurit - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban

Täydellisen vaatekaapin kasaaminen on ikuisuusprojekti - maku muuttuu, koko muuttuu, mieli muuttuu. Vaikka kuinka yrittäisin välttää hutiostoksia, niitä tulee edelleen silloin tällöin. Olen aina tykännyt vaatteista ja laitan mielelläni pennosia niihin, mutta joku raja on oltava. Huomasin taas miten paljon "turhaa" omistan, kun olen käynyt kaappeja läpi kirpputorin vuoksi. On ollut helpottavaa karsia vaatteita rankalla kädellä ja jättää sinne vain niitä lemppareita. Hyvin pitkälti päivästä toiseen tulee valittua päälle ne tutut suosikit. Kun myy jotain pois, on tilaa taas hankkia ehkä jotakin uuttakin. Koska totuus on, että kaipaan välillä vaihtelua ja tykkään shoppailla.

Tässä asussa yhdessä monta suosikkia - beige villakangastakki on ikisuosikki, Marimekon silkkipaita on ihan luottojuttu, mustat nahkamaiset superjoustavat housut, tolppakorkoiset mokkanilkkurit, Chloén laukku ja vuosikaudet vanhat Ray-Banin Wayfarerit. Asu ei kuitenkaan ole tylsä, sillä siinä on erilaisia materiaaleja ja printtipuseroSetttiin saisi helposti vaihtelua vaihtamalla alaosan sinisiin farkuihin. Mikälaisia luottovaatteita teiltä löytyy?

5 kommenttia:

 1. Monet ystävistäni aina hämmästyvät kuinka vähän minulla onkaan vaatteita,vaikka rakastan muotia ja pukeudun mielelläni kauniisti.Aina ei tosin jaksa,ja varsinkin kotona sitä vetää menemään villasukissa ja pieruverkkareissa:)
  Hutiostoksia tulee tehtyä,mutta ei enää niin paljon kuin nuorempana.
  Alennusmyyntejä kartan ellei minulla ole valmista ostoslistaa,sillä jos sinne menee vain haahuilemaan,niin varmasti tulee tehtyä hölmöjä ostoksia.
  Luottovaatteisiin kuuluu karkeasti ajateltuna hyvät ja laadukkaat takit ja kengät,niillä pärjää pitkälle.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pärjäisin paljon vähemmällä, joten ymmärrän että vaikka pukeutumisesta nauttii, ei kaapin tarvita tursuta. Tärkeintä on yhdisteltävyys. Tajusin myös jossain vaiheessa, että tämä blogiharrastus vaikutti ostokäyttäytymiseeni - tuntui että jatkuvasti pitäisi olla uutta, vaikken missään nimessä kaikkiin muotioikkuihin koskaan lähdekään. Nyt kiinnitän asiaan enemmän huomioita. En ole ammattibloggaaja, joten koen ettei minun tarvi esitellä jatkuvasti uusia trendejä. Minulla oli esimerkiksi paljon printillisä puseroita, vaikken koskaan käytä kuin silkkipaitoja, joten vein kaikki ne paidat myyntiin ja jätin vain Marimekon printilliset silkkipuserot (3kpl). Ja melko usein minut nähdään collegevaatteissa :D Ihan sama periaate minulla alennusmyynneissä. Tosi kesällä ostin yhden 8 euron hameen ihan mielijohteesta, ja kirpparillehan sekin nyt heti päästyi.. Onneksi nykyään huteja tulee paljon vähemmän ja harkitsen ostoksia. Haluankin jatkossa entistä enemmän kuvata tänne samoja vaatteita erilailla yhdistettynä :)

   Kiitos kommentista ja mukavaa päivää! <3

   Poista
 2. Ihana asu!😍Ymmärrän kyllä miksi kaikki vaatekappaleet ovat suosikkejasi.👌
  Minulla on hieman ongelma, että en raaski heittää käyttämättömiä vaatteita pois, vaikka niitä on paljon. Monet vaatteet ovat erinomaisessa kunnossa ja ehkä joku ne ostaisi, mutta nettiin tai kirpparille vieminen tuntuu hankalalta ja viime kerroilla kukaa ei ole ostanut mitään :D hyöty tuntuu vaivaa pienemmältä. Pitäisi ehkä yhtyä kavereiden kanssa ja pistää kirppari pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! 😘
   Heh eikä, minä taas olen vähän liiankin armoton laittamaan tavarat kiertoon 😀 hyväkuntoiset vaatteet myy taatusti kirpparilla, joten kokeile joskus uudelleen! Olen joskus myynyt suoraan kavereille, mutta ongelma on se ettei kaikki vaatteet mene näin kaupaksi ja lopulta joutuu kuitenkin ottamaan kirppispöydän. Ehkä voisin tehdä postauksen omista kirppismyyntivinkeidtä...

   Mukavaa päivää! 😘

   Poista
  2. Hei, vinkit on enemmän kuin tervetulleita, joten ehdottomasti kirppismyynyivinkit kehiin.😍kavereille olisi kätevä myydä, mutta monet ysystävistäni ovat väärän kokoisia tai tyylisiä omiin vaatteisiini😞
   Joten jään odottelemaan vinkkejä.

   Poista